Nedeljni horoskop od 21. do 27. septembra 2020. godine!

OVAN

Posao - Trebalo bi da više radite na svom imidžu jer će vam se pružiti prilika da sarađujete sa osobama prisutnim u javnosti ali i sa strancima posebno sa nemačkog jezičkog područja. Situacija kreće s mrtve tačke ali mnogo bržim tempom nego što ste očekivali. Ne sklapajte nove poslove u tajnosti, zbog toga može izbiti skandal.
Toliko toga želite da uradite, a jednostavno vam se neda. Kola kao da su krenula nizbrdo. Pokušavate da se izborite za ono do čega vam je stalo a da pri tom niste sigurni kakva vam je finansijska situacija. To se odnosi naročito na mlade koji žele da započnu privatan biznis. Moguće je manje povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla.

Ljubav - Ljubomorni ste a pokušavate da to sakrijete. Niste svesni do koje mere nervirate partnera. Trudite se da mu se nametnete i da mu date na znanje da ste dominantni a u stvari u velikoj meri zavisite od njega. Trudite se da nađete način kako da rešite problem, moguće u vezi sa nekretninama. Samo nemojte zavoditi disciplnske mere.

Zdravlje – Odmorite se.

BIK

Posao - Stalni saradnik je veoma zahtevan. Ako se radi o šefu, prilično je nervozan i veoma ambiciozan i zato pokušajte da mu budete desna ruka u poslu, biće vam više nego zahvalan. Trebalo bi da potražite neki dopunski posao preko Škorpije. Novac vam uglavnom pritiče preko partnerskih odnosa. Neki aranžman koji ste napravili još pre nekoliko godina i dalje vam donosi dobit.

Ljubav - Osećate se prilično dobro u društvu stalnog partnera, naročitio ako ste duže u vezi. Slobodni su na pragu nove veze i to one koja može biti sudbinska ili veoma ozbiljna. Vodite račna o tome što partneru treba, ne namećite uvek svoje ideje.

Zdravlje – Vodite uredniji život.

BLIZANCI

Posao - Sve što ste očekivali da se dogodi izgleda kao da je uz velike napore krenulo da se dešava. Ne dozvoljavate nikom da vam se meša u poslove. Ništa nije izgubljno čak i ako su pred vama veliki naporni, naročito ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu ili očekujete poziv iz inostranstva. Smanijte troškove ako ikako možete. Da li ste sigurni da ste sve otplatili i isplatili. Pazite da ne izgubite kreditne kartice ili novčanik. Ne ostavljajte otvoren prozor na kolima.

Ljubav - Stalni partner vam verovatno nešto prebacuje, da nemate dovoljno vremena za njega. Onaj drugi, nestalan, neko ko se nikako ne izjašnjava, očekuje od vas neku vrstu obećanja. Na kraćem putu, blic avantura može da bude muka na duže staze.

Zdravlje – Ostavite duvan i više se šetajte.

RAK

Posao - Želećete više od onoga što je realno. U ljutnji možete reći nešto što ne mislite. Tražite razlog da za svađu sa najbližim saradnikom. Rasejani ste i sve vaše misli su usmerene na zaradu posebno u domenu trgovine. Nemojte zaključivati nove ugovore. Dobijate ponude za vanredni posao koji bi u roku od dve tri nedelje trebalo da se isplati. Ako je u vezi sa medijima, prihvatite.

Ljubav – Očekujete poziv od osobe koja ne živi u vašem mestu. Došlo je vreme akcije. Trebalo bi da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Pozovite je. I vi i vaš partner skloni ste raspravama a njima se pridruže svi članovi porodice i onda problem dobije poveće razmere.

Zdravlje – Razmislite o dijeti.

PageBreak

Nedeljni horoskop do 27. septembra 2020. godine: sedmica strastvene ljubavi i komplikovanih okolnosti
Foto: Shutterstock nedeljni-horoskop-do-27-septembra-2020-godine-sedmica-strastvene-ljubavi-i-komplikovanih-okolnosti4

LAV

Posao - Mnogo toga počinje da se komplikuje i pošto ulazite u period u kome ćete morati da se dosta trošite i fizički i psihički, pokušajte da rešavate problem po problem. Možda i ne treba da se odupirete jednom saradnikuj koji vas pomalo kinji. Sam će pokazati svoje pravo lice. Nemate nikakav specijalan odnos prema novcu, jer od posla ne stižete ni da ga trošite. Izbegnite rođake ili kolege koje vole da od vas pozajmljuju malo veće svote.

Ljubav - Pokušavate da budete ljubazni ali u stvari kao da niste mnogo zainteresovani za stalnog partnera. U ovom periodu moguća je kratka, strastvena ljubavna veza ili veza u tajnosti. Brakovi su manje više stabilni.

Zdravlje – Više se opustite.

DEVICA

Posao - Budite oprezni u partnerskim odnosima sa Ribama ili nekim Vodolijama. Inostranstvo vam donosi dobit, kao i svaka vrsta putovanja, poslovna ili iz privatnih razloga. Ne započinjite nov posao sa mladim ženama, ma kog pola da ste. Predstoje razgovori o mogućem vrlo unosnom poslu ili o partnerskoj saradnji. Možete biti više nego uspešni u tome, ali samo uz veliki oprez.

Ljubav - Vašem znaku ide najbolje na polju ljubavi. Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija i time sebe štedite nepotrebnog nerviranja. Može vam se svideti sportista ili vrlo ambiciozna osoba nezgodne naravi. Moguć je sjajan provod u njenom društvu.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede.

VAGA

Posao - Čini vam se kao da se mnogo toga zaverilo protiv vas. Postoje osobe koje vam nešto obećavaju ali nikako da to i ispune. Nemojte se previše brinuti, situacija će se nekako već rešiti, osim ako radite u privatnoj firmi. Imate utisak da biste mogli biti prevareni ili da neko želi da vas iskoristi, provocira da bi mogao da komentariše vaše prihode.

Ljubav - Stalni partner je i dalje nečim nezadovoljan ili prilično posesivan. Pokušajte da ne ulazite u raspravu, posebno na temu rešavanja stambenog pitanja. Moguća je romansa sa Strelcem ili Vodolijom.

Zdravlje – Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

Posao - Poslovi sa inostranstvom mogu biti uspešni, samo ako napravite dobar izbor, posebno ako ne podlegnete uticaju Blizanaca ili Device. Odnosi sa inostranstvom nisu dobri ili, ako planirate odlazak u drugu zemlju, mogu nastati komplikacije. Bilo bi dobro da budete oprezni kod uzimanja kredita.

Ljubav – Nemojte se truditi nikoga da fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti. Zračite pozitivnom energijom, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život. Pomalo ste površni i nervozni. Jedan Jarac ili Ribe su veoma zahtevni.

Zdravlje – Ostavite duvan.

PageBreak

STRELAC

Posao - Držite do stila i izgleda, uspevate da šarmirate osmehom, zavodnički ste nastrojeni i vrlo seksi i to koristite u poslu. Ostavljate utisak osobe na koju se drugi mogu pouzdati. Ipak, pazite šta kome pričate i s kim se dogovarate. Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije ili bilo kakav način pokušaja da uvećate prihode, posebno ne iz honorarnog posla. Isplata će kasniti.

Ljubav - Samouvereni i spremni da rizikujete. Neko vas doživljava kao ozbiljnu konkurenciju. Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom ili mladolika, ambiciozna, moguć je susret u tajnosti. Pokušavate da situaciju u domu dovedete u red. Nemojte biti previše autoritativni.

Zdravlje – Pazite se padova.

JARAC

Posao - Ambicije su vam veće od mogućnosti i spremni ste da se izlažete velikim naporima, a da rezultat bude daleko od očekivanog. Ne odustajte od svojih planova, ali ako rešavate pitanje nekretnine, situacija može biti prilično nepovoljna. Ništa ne kupujte, ništa ne potpisujte.

Ljubav - Da biste imali uspešan ljubavni život morate prvo da raščistite sa sobom i svojim potrebama. Ako vam se dopadaju dve osobe istovremeno, bar napravite nekakvu selekciju. Jednu od njih volite više, ali ona verovatno živi u drugom mestu.

Zdravlje - Manje se nervirajte.

VODOLIJA

Posao - Povoljan period za dogovore, sastanke, odlaske na put. Niste zadovoljni ni mlađim ni starijim saradnicima. Trebalo bi da izbegnete polemike u kojima previše jasno iznosite svoje negativne stavove. Neko će vam to uzeti za zlo. Razmislite dobro o ponudi Ovna ili Škorpije. Imaćete vanredne troškove u vezi sa članom porodice koji se verovatno zadužio ili je prevideo neka plaćanja, a sada mora to da izmiri.

Ljubav – Nešto što ste očekivali da se dogodi, verovatno nije. Ako se radi o osobi koja živi u inostranstvu, čak iako ste u kontaktu, nije to ni približno onako kako ste želeli. Ne odustajte.

Zdravlje – Odmarajte se, premoreni ste.

RIBE

Posao - Spremni ste da reskirate i da se upustite u nov poslovni aranžman, čak iako ste svesni da vam saradnici nisu naročito pouzdani. Želite da radite sa onima koji su slični vama, ali da vi vodite glavnu reč. Ako vam dođe prijatelj sa molbom da mu pozajmite novac, dobro razmislite. Trebalo bi da se angažujete oko novog posla koji bi mogao uskoro da vam se isplati.

Ljubav - Ne bi trebalo da sebe iscrpljujete analizirajući osobu koja vam pravi probleme. Stalne primedbe na vaš račun shvatite konstruktivnije i pokušajte da se promenite. Čak i ako to znači prekid odnosa, i to je nešto, bar je neka odluka.

Zdravlje – Dobro se osećate.

Izvor: Conoplja news