Vladavina Vage započela, odnosno ulazak Sunca u znaku Vage, donosi nam jedan veliki početak i nove životne promene.

Vaga započinje svoju vladavinu baš kada je i jesenja ravnodnevica, odnosno na prvi dan jeseni i donosi nam mnoštvo čarobnih boja i promena. Jedna energija odlazi, a rađa se jedna potpuno nova i jedinstvena.

Mars je i dalje u retrogradnoj fazi u znaku Ovna, ali energija Vage pomoći će nam da kreiramo balasn i oslabimo Marsov mračni uticaj.Otkrivaju se mnoge istine, otvaraju se razna velika vrata, a neki znakovi Zodijaka će posebno biti srećen ruke do 23. oktobra 2020. godine.

Evo koje znakove očekuje velika sreća u vladavini Vage:

Blizanci - osećate se dobro

Uvek izađete iz svoje školjki tajne i tišine i otkrijete sebe poput predivnog bisera. Sunce je u vašoj četvrtoj kući porodice, doma i pojaanih osećanja.Ostavljate iza sebe strahove, tajne i nezadovoljstva. Zaboravljate na izlaske i kratkotrajna zadovoljstva. Spremni ste da se posvetite ljubavi, kreativnoj energii, romantičnoj strasti i porodičnim odnosima. Napokon imate priliku da se odmorite. Novana situacija je stabilna.

PageBreak

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Vage (do 23. oktobra 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-jesen-ce-biti-najsrecniji-period-za-ova-4-znaka-zodijaka

Devica - gradite vezu sa svojim unutrašnjim zadovoljstvima

Napokon učite kako da prihvatite sebe i svoju pravu prirodu. Stičete nova saznanja o svom biću i spremni sete da se razvijate na više nivoa. Sa Suncem u vašoj drugoj kući vrednosti, finansija, zadovoljstva, usred kvadrata sa Jupiterom-Saturnom-Plutonom u Jarcu, pred vama je izazov da se prilagodite svojim vrednostima i, što je još važnije, date prednost stvarima koje volite. Sada imate savršenu priliku da uživate u sadašnjem trenutku.

Ribe - šarm je vaša snaga

Nikada nije kasno da svoje snove pretvorite u realnost. Retrogradni Mars vam je doneo finansijske probleme i teške odluke, ali vladavina Vage vas podstiče da više radite na svom samopouzdanju. Promenićete način na koji postupate prema novcu i to vam donosi rešenja za mnoge dileme i problematične situacije. Sunce u Vagi prolazi kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i ega. Takođe, Venera podstie vaš partnerski sektor da se razvija i utiče na dinamiku partnerskih odnosa. Ovo može biti prigušena strast ili vaša najgora noćna mora, zavisno od načina na koji pristupite stvarima. Dolaze nova za nimljiva prijateljstva ili veze, ali pre nego što se u njih upustite, važno je da napravite sopstvene izbore i razmislite o vlastitim očekivanjima.

Izvor: Lovesensa