Mlad Mesec predstavlja novi početak! Period kada posadimo seme nade i očekujemo da se razvije i rodi predivne plodove do novog lunarnog ciklusa, odnosno punog Mesec u istom znaku Zodijaka.

Danas, 16. oktobra, očekuje nas energija mladog Meseca u znaku Vage, a sledeći pun Mesec u Vagi imaćemo tek 28. marta 2021. godine. Ono što danas zamislimo, "posadimo" ili započnemo moguće je da će najviše uspeha doneti u narednih 6 meseci.

Vaga je znak koji simbolizuje balans i pravdu, ali i romantičnu stranu života i ljubav, zbog svoje vladarke Venere.

Pročitajte još:

Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačite

Najvažniji savet za svaki horoskopski znak: evo šta treba da uradite u 2020. godini

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znak

Kada je mlad Mesec u Vagi očekuje nas novi početak i svež start - nešto novo i uzbudljivo što će nas napokon odvesti do životne ravnoteže. Ali, pre toga moramo uvideti kakvi sve disbalansi postoje u našem životu, naročito na polju ljubavi.

Mlad Mesec u Vagi stavlja foksu na emotivneodnose i romantične veze. Sada imamo priliku da vidimo širu sliku i uvidimo propuste na polju ljubavi.

U 2020. godini svedoci smo mnogih promena. Selidbe, nove romantične veze, završetak ljubavnih veza, karijere se kreću u drugačijem pravcu nego što smo mislili - svi ovi izazovi i promene imaju za nas jedan zadatak: Živite u skladu sa svojom autentuičnom prirodom i istinom.

U periodu mladog Meseca u ljubavi se događa jedna važna stvar, naročito za slobodne znakove Zodijaka - rađaju se uzvišeneljubavi.

Ova ljubav se predstavlja kao spoj dve srodneduše. To je susret koji nam je predodređen i pre nego što se dogodio i donosi sa sobom, osim ljubavnog zanosa, i veliku svrhu.

PageBreak

LJUBAVNI HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VAGI: Sve što danas zamislite, može se ostavriti u narednih 6 meseci
Foto: Shutterstock ljubavni-horoskop-za-mlad-mesec-u-vagi-sve-sto-danas-zamislite-moze-se-ostavriti-u-narednih-6-meseci

To je duboka spiritualna konekcija koja nas podstiče na duhovni razvoj i isceljenje. Pomaže nam da pronađemo balans, ne samo u ljubavi, već u životu uopšteno. Zajedno ste jači protiv životnih oluja i zajedno činite 50/50 - savršen spoj koji se istovremeno razvija.

U ovom periodu emocije će biti uzburkane. Mars, Saturn i Pluton kreiraju aspekt sa Mesecom i dolazi do pojačanih frustracija, nedostatka kontrole i nagomilanih emocija.

Mars je još uvek retrogradan u znaku Ovna, Saturn je direktan u Jarcu i donosi nam stroge lekcije i vraća nas unazad, kako bismo učili na svojim greškama.

Pluton je iscelitelj, on vam tokom perioda mladog Meseca pomaže da uspostavite kontrolu, sprečite manipulacije i ograničite ego.

Svaki mlad Mesec predstavlja veliki početak novih ljubavi, veza i donosi harmoniju, ali sada dok su planete na nebu u izazovnim aspektama, pojačava se rizik od frustracija, besa i ljutnje, pa ćemo malo u romantičnim odnosima izgubiti konce.

HOROSKOP - VLADAVINA ŠKORPIJE DONOSI VELIKE PROMENE: Ovi datumi su najvažniji do 23. novembra

Najbolje rešenje je da motivišete sebe na dobro i verujete da zaslužujete najbolje, a zatim sami stvorite lep početak nečeg čarobnog u svom životu.

Verujte da je sve moguće, uključujući sinhronizovanu ljubav. Uprkos lošim aspektima na nebu, zaista možete da stvorite ljubavni život o kojem sanjate.

Izvor: Lovesensa