Škorpija je fantastičan spoj svetlosti i tame, tajne i istine...

Sunce je ušlo u znak Škorpije 23. oktobra i vladavina ovog misterioznog znaka je otpočela.

Zvanična planeta vladar Škorpije je Mars i označava njenu strast, "lude" težnje i instinkte, pa će tokom njene vladaine uticati na polje seksualnosti, privlačnosti i asertivnosti.

Pročitajte još:

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI MISTIČAN PLAVI MESEC 31. OKTOBRA: Zaronite u carstvo svojih snova i vizija

HOROSKOP - 6 STVARI KOJE TREBA URADITI U VLADAVINI ŠKORPIJE: energija se čisti, rađa se novi život

BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

Takođe, Merkur je retrogradan u Škorpiji sve do 3. novembra, a za to vreme srušiće se mnogi tabui, odaće se velike tajne i period pred nama biće težak i izuzetno dinamičan.

Evo koja 3 znaka očekuje težak period tokom vladavine Škorpije:

Ovan - Gubim tlo pod nogama

Mars, vaš vladar, stacionirao se direktno u vašem znaku. Tokom vladavine Škorpije Sunce osvetljava vašu osmu kuću fizičkih ekspresija, transformacije i ega. Pre nego što Merkur krene direktnim hodom, kreira opoziciju sa Uranom. Očekuju vas neke šokantne vesti, ruše se tabui. Imate osećaj da ste nezaštićeni i da vam se ruši tlo pod nogama. Očekujte negativne situacije na polju ljubavi.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE LOŠA SREĆA: Evo ko će imati težak period u vladavini Škorpije (do 23. novembra 2020.)
Foto: Shutterstock hoproskop-vladavina-skorpije-3-znaka-loš-period2

Lav - Monotonija

U redu je da se osećate melanholično ponekad. Emocije su naši česti posetioci i treba ih prihvatiti i otpustiti u pravom trenutku. U vladavini Škorpije Pluton utiče na vašu šestu kuću osgovornosti i zdravih navika - moguće je da će vam se potpuno poremetiti rutina.

Sunce utiče na vašu četvrtu kuću doma, porodice, i osećaja stabilnosti. Očekuje vas montononija i neprijatne emocije. Izgleda vam kao da se sve promene dešavaju na loš način, kao da se Univerzum urotio protiv vas. Osamite se, opustite se, bavite se svojim mislima i stavrima koje volite. Kroz par dana ovaj osećaj će iščeznuti.

Strelac - preko prepreka do pravog puta

Uskoro se bliži vaš rođendan, dragi Strelčevi. Tokom vladavine Škorpije najviše je pogođena vaša 12. kuća karme, odnosa i duhovnosti. Nećete biti raspoloženi za društvo i želećete da se osamite.

Merkur je u diektnom hodu od 3. novembra i donosi vam jednu dobru aktivnost - bolje ćete protumačiti svoje snove. Obratite pažnju na svaku poruku koju vam snovi donose. Sezona Škorpije donosi vredno iskustvo za vas. Iako raspoloženje nije najsvetlije, naučićete kako da pronađete pravi put.

Pročitajte još:

ČUVENI RUSKI ASTROLOG OTKRIVA KOME SU ZVEZDE NAKLONJENE: Ova 3 znaka očekuje sreća do 29. oktobra 2020. godine

ŽENE ROĐENE U OVA DVA HOROSKOPSKA ZNAKA SU NEODOLJIVE, HARIZMATIČNE, ALI NEPRISTUPAČNE: Ovim damama je teško osvojiti srce

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

Izvor: Lovesensa