Venera je iz znaka svog pada, ušla u znak Vage kojim vlada i gde se najbolje oseća (uz Bika). Vaga je vezana uz lepotu, estetiku, modu, uređivanje i partnerstva. Ona zahteva od nas da budemo lepi, da se doterujemo, šminkamo, negujemo. Jer u prirodi je čoveka da bude privlačan suprotnom (ili istom) polu, da se spaja i stvara partnerstvo, kako ljubavno tako i prijateljsko i poslovno.

Pročitajte još:

HOROSKOP - SADA IMATE PRILIKU DA OSTVARITE SVE ŠTO STE ŽELELI: konjukcijaJupitera i Plutona donosi sreću i zadovoljstvo u budućnosti

U NAREDNIH 5 GODINA OVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE OČEKUJE VELIKA SREĆA: Želje će im se ostvarivati jedna za drugom - da li ste vi među njima?

HOROSKOP - U 2021. GODINI OČEKUJU NAS 3 IZAZOVA: Evo šta nam sledeće godine donosi retrogradni Merkur

U našoj je prirodi da se povezujemo sa drugima. Lepota, privlačnost i povezivanje spada u domen Vage, a Venera kao planeta izvlači ono najbolje iz tog znaka. Dizajn, moda i umetnost (slikarstvo, muzika) kao izraz uzvišene lepote i sklada takođe je, uz Ribe, u domeni ovog znaka.

Kada se povezujemo sa drugima svakako je bitan fizički izgled, jer hteli mi to sebi priznati ili ne, s drugima ćemo se lakše povezati i lakše nekog privući ako smo doterani, uredni, čisti, a što Venera u Vagi od nas i traži. Kada nekog upoznamo prvo će se uočiti ono spoljno, a tek onda unutrašnje (što je u domenu Škorpije), jer ono spoljno se odmah vidi, a unutrašnje se otkriva kroz vreme i upoznavanje.

Venera u Vagi je period kada ljudi jako žele pronaći partnera ili učvrstiti ljubavnu vezu u nešto ozbiljnije. Zato je Saturn, koji donosi stabilnost, postojanost i ozbiljne veze u Vagi egzaltiran.

Zato iskoristimo sve blagodati moderne tehnologije i tehnika uljepšavanja da bismo bili zgodni, privlačni, te privukli pravu osobu u svoj život. Danas na svu sreću, kozmetika, nega, medicina, ishrana, sportski programi vežbanja su jako napredovali, tako da lepota i privlačnost nisu vezani samo uz mladost, već osobe i u zrelim godinama, i nakon zrelih godina takođe mogu ostati lepe, mladolike i poželjne.

Nastavak teksta pročitajte OVDE!

PageBreak

HOROSKOP - MAGIČNA VENERA U VAGI DONOSI NAM LJUBAV, SREĆU I UZVIŠENU LEPOTU: Evo šta nas sve očekuje od 28. oktobra do 21. novembra
Foto: Shutterstock venera-vaga-horoskop-astrologija-do-21-novembra2

Posebno ako sam u podznaku Vaga, u horoskopu Bik, dakle Venera kao vladar ova dva znaka je moj najbitniji planetu. Šta u mom slučaju, kao i u slučaju ostalih kojima je Venera jaka, znači da nam je i inače bitan taj Venerin sklad, lepota, estetika. Iako se to nekom čini površno, Veneri je u prirodi da bude biti lepa i poželjnom, pa se ne oseća dobro psihički i emotivno ako taj aspekt nije zadovoljen.

Ostalima, koji nemaju tako jaku Veneru već imaju naglašen neku drugu planetu kao dominirajuću, biće bitnije neke druge stvari od održavanja spoljašnosti, privlačnosti i spajanja, ali u vreme Venere u Vagi ovo naprosto postaje svima bitno.

Da se ne zavaravamo, ovo je ipak 2020. godina pa ni Veneri u Vagi neće biti jednostavno. Prvo će napraviti napeti aspekt, opoziciju sa Marsom, a nakon toga ući u kvadrat sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Ovo će doneti mnoge napetosti i svađe u međuljudskim odnosima, emotivna stanja između ljubavi i mržnje, neusklađen tajming među partnerima, fatalne ljubavi koje će koštati puno živaca, a na kraju i poneki prekid i hlađenje odnosa.

Međutim, kako Venera vlada Vagom moguće je da ona svojim taktiziranjem, ljubaznošću i mirotvorstvom sve ove negativne aspekte prevaziđe i okrene stvari u svoju korist. Ali isto tako, u silnoj želji da održimo neki odnos skladnim moramo paziti da ne idemo protiv sebe i previše povlađujemo drugoj strani. Da su se ovi aspekti dogodili u nekom drugom znaku situacija bi bila puno gora.

Izvor: Astro portal