Mesec je započeo nedelju u znaku Bika, Merkur napušta retrogradan hod, a oseća se i snažna energija Urana - saznajte šta nas sve za vikend, odnosno do kraja nedelje očekuje.

Ovo je nedelja ženske energije. Ovo je nedelja obilja i sreće. Naravno svi drugi kojima nije u fokusu proširenje porodice treba da iskoriste ovu nedelju za materijalizaciju svojih poslovnih planova. Ovo je povoljna nedelja da vidite plodove svog rada i truda. Ovo je nedelja dobre zarade u poslu koji volite. Ljubav je taj čarobni sastojak koji svaku običnu stvar pretvara u fantastičnu. Da bi sve to uspeli uvek treba da vodimo računa šta osećamo.

Pročitajte još:

Osećanja su pod uplivom Meseca i u zavisnosti od toga koliko su naše vode čiste u toj meri ćemo biti sposobni da materijalizujemo svoje ciljeve. UranBog Neba je u znaku Zemlje! On vlada avionima, pa ih je sada spustio na Zemlju što mnoge dovodi do očaja, jer ne mogu da putuju kao do sada. Ali ako nervozu zamenimo spoznajom da je Uran sada nama najbliži onda razumemo da je ovo vreme fantastično za razvijanje novog originalnog posla, razvijanje novih ideja ili veštačku oplodnju. Sve je stvar ugla posmatranja.

Ako uvek gledate da je čaša polupuna tada uvek i u svakoj situaciji vidite obilje mogućnosti. Vaš fokus je ono što vas determiniše! Zato naglašavam da je ovo vreme pred nama savršeno za ponovnu veštačku oplodnju, za započinjanje nekog novog originalnog posla, za originalne ideje koje mogu da se materijalizuju, za neobične partnerske odnose...i ono što je najvažnije za pravo buđenje i osvešćivanje da smo stvoreni od Božankse energije i misli! Ako je već tako, onda hajde da to duboko osetimo u svom telu i prihvatimo odgovornost za svoj život.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

HOROSKOP ZA VIKEND: Merkur je krenuo direktno, ali budite vrlo oprezni i budni (do 9. novembra 2020.)
Foto: Shutterstock horoskop-vikend-astrologija-sreca-ljubav-sudbina2

Polazna osnova je prihvatiti da misli menjaju život! Svetlost punog Meseca neka vam pomogne da jasnije sagledate sopstvene misli i osećanja, da prepoznate koje su to misli koje vas blokiraju i koče, koja su to uverenja koja vas stalno sapliću i unižavaju. Uran sa Mesecom je u opoziciji sa Suncem i vreme je da očistite svoju svest i podsvet, jer su to dve strane istog novčića.

Pročitajte još:

HOROSKOP UPOZORAVA - U NAREDNIM DANIMA OČEKUJU NAS NAPETI ASPEKTI PLANETA: Evo kako da stvorite bolju budućnost

5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA KOJI UVEK DOBIJU ONO ŠTO ŽELE: Nikada ne odustaju i lako ostvaruju svoje snove

10 toksičnih misli koje vas sprečavaju da pronađete pravu LJUBAV

Još jedan bitan događaj nailazi tokom ove nedelje, a to je okretanje Merkura iz retrogradnog u direktno kretanje. To će se desiti u utorak 03. novembra. Ovo je uvek značajan događaj, koji se odnosi na sve nas, a posebno na ljude kojima je Merkur vladar znaka ili podznaka. Znači sve Devicei Blizanci će najviše osetiti ovu promenu. Takođe svi oni kojima je Merkur posebno naglašen kroz jake aspekte sa drugim planetama ili postavkom na nekom uglu. Ipak kako Merkur spada u unutrašnje planete i najbliži je Suncu, on snažno utiče na definisanje našeg nervnog sistema i naše psihe. Pre nego što krene direkno Merkur će se gotovo zaustaviti i to stanje se zove stacionarnost.

Tada smo svi jako osetljivi i zato je potrebno biti mnogo pažljiviji nego inače. Treba biti pažljiviji u saobraćaju i komunikaciji, jer je moguća veća rasejanost. Kada Merkur krene direktno polako se svi okrećemo spoljašnjem svetu i drugim ljudima. Više smo mentalno otvoreni ka drugima. Ljudi rođeni sa direktnim Merkurom su uglavnom introvertni, orijentisani prema napred. Merkur kreće direktno od 26° Vage i prvo će proći kroz senku do 11° stepena Škorpiona odakle je i krenuo retrogradno. To je period do 20. novembra. Tek onda možemo da kažemo da on kreće punom snagom napred.

Znači, sve do tada treba biti oprezniji i budniji u saobraćaju i komunikacijida ne bi došlo do nekih neočekivanih problema. Sklapanje novih ugovora i otpočinjanje potpuno novih poslova treba odložiti do 20. novembra jer će malo ispred toga 15. novembra i Mars krenuti direktno. Do tada imate dovoljno vremena za duboku analizu i pripremu neophodnih koraka. Sve što duboko promislite u ovoj nedelji ima veliku šansu da postane vaša realnost u narednom periodu!

Prilagođeno sa Profesionalna astrologija