Godišnji horoskop Vaga - 2021. godina!

Ove godine ćete morati da se oslonite na svoje veze, bilo one romantične ili platonske, kako biste pregurali godinu. Verovatno ćete obnoviti prijateljstva sa starim prijateljima, ali ćete se isto tako vratiti i starim hobijima. Sjajna godina da učite iz prošlosti i gradite budućnost.

Pročitajte još:

7 EROTSKI NAJPRIVLAČNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Lako osvajaju srca i zavode šarmom

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE DOBRA SREĆA U 2021. GODINI: Život će im postati mirna luka i izvor ljubavi

VELIKI GODIŠNJI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Astro prognoza za svako srce Zodijaka

LJUBAV

U januaru će Venera biti u Jarcu, zbog čega će oslabiti vaša ljubav prema partneru, ali i strast. U skladu s tim, zavisnosti sa kojim ste znakom u vezi: to može da oslabi ili ojača vašu vezu. Horoskop vas savetuje da osluškujete partnera i ponašate se u skladu sa tim. Veza ili brak mogu da budu na klimavim nogama.

Karijera:

Jupiter ove godine predsedava vašom karijerom što može biti veoma nezgodno. Verovatno ćete biti mnogo zauzeti ove godine, posebno od marta do jula. Pokušajte da ostanete profesionalini. Moguća su putovanja i mogućnosti da upoznate nove ljude.

Novac:

Morate da odolite troškarenju. Samo to može da spasi vaše finansije. Biće vam mnogo teško da uštedite, i to nije zbog toga što imate manje novca, nego što ćete hteti više da trošite. Pokušajte da utišate vašu potrebu da potrošite celu platu.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju
Foto: Shutterstock godisnji-horoskop-vaga-2021-godina42

Porodica:

Uran veći deo 2021. godine predvodi u Ovnu, što će prouzrokovati dramatične promene u porodičnom životu. Ove promene će imati veze sa vašim roditeljima. Očekujte promene u dinamici vaše porodice. Možda ćete morati da se brinete o roditeljima par meseci, ali ništa duže od toga.

Sa ostalim članovima porodice imaćete lep odnos, a verovatno ćete roditi i bebu u 2021. godini.

Zdravlje:

2021. godina će biti godina zdravlja. To je godina kada ćete značajno poboljšati svoje zdravstveno stanje. Pokušajte da se ne forsirate previše. Izbegavajte lude trodnevne dijete. Pokušajte da ostanete u formi na zdrav način, nikako dijetama.

Godišnji horoskop za 2021. godinu po mesecima:

Januar - donosi kreativnost u polje ljubavi i porodičnih odnosa. U ovom mesecu se osećate rasterećeno - potpuno zen. Venera u Jarcu takođe pomaže u poboljšanju komunikacije.

Februar - savršen mesec za fokusiranje na romantične veze. Jupiter i Saturn poboljšavaju vaše komunikacione veština. Mars u Strelcu vas podstiče na kreativnost i strast.

Mart - fokusira se na vaš platonski društveni život, posebno na poslu. Sprijateljite se sa kolegama i pomozite prijateljima kad god možete. U martu će se poboljšati i vaši odnosi sa decom ili mladom rodbinom.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju
Foto: Shutterstock zaita-su-posebni-blizanci-vodolije-vage-ovo-su-njihove-najvaznije-karakteristike-i-zivotni-moto

April - ponovo se fokusirate na romantiku, posebno u pogledu vašeg seksualnog života. Jupiter u Škorpiji pomaže u stvaranju erotske energije i varnica u spavaćoj sobi. Saturn u Jarcu donosi stabilnu komunikaciju.

Maj - Sunce u Biku podstiče duboku introspekciju. Usredsredite se na sebe, svoje mentalno i fizičko zdravlje, karijeru i porodicu. Pokušajte da sve ove stvari budu uravnotežene. Ovo može biti stresno, ali pošto ste Vaga, lako ćete pronaći ravnotežu.

Jun - može doneti promene raspoloženja, što može uneti probleme u vašu veze i usporiti svaki napredak koji ste postigli u svojim projektima. Pokušajte više da se trudite tokom ovog meseca, znajući da će naredni meseci biti bolji.

Jul - omogućava da se ponovo usredsredite na svoje projekte, kako na poslu, tako i u hobijima. Takođe, verovatno ćete promeniti nivoe energije. To može uticati na vaše odnose sa članovima porodice, uključujući i vašeg partnera.

Avgust - donosi sreću u društveni život. Ovog meseca bićete šarmantniji nego inače, jer je Venera u Vagi od sredine avgusta do sredine septembra. Očekuju vas pozitivn epromene u ljubavi.

Septembar - ponovo se fokusirate na romantične veze. Imaćete pojačanu empatiju i više pažnje posvećujete dragim ljudima. Kada Venera uđe u Škorpiju sredinom septembra, bićete sigurniji i zavodljiviji nego obično.

Oktobar - vraća vam fokus na posao. Pokušajte da potrošite manje vremena fokusirajući se na sebe. Ako to učinite, vaš društveni život i karijera će se poboljšati.

Novembar - može izgledati pomalo zbunjujuće. Da li biste se usredsredili na svoj posao ili putovanje? Fokusirajte se na svoje ciljeve ili prijateljstva. Bez obzira šta izaberete, verovatno ćete ostvariti uspeh. Međutim, ako ne možete da napravite izbor, suočićete se sa posledicama svoje neodlučnosti.

Decembar - podstiče vas da se usredsredite na svoje ciljeve i završite sve projekte započete tokom godine. Možda ćete morati da se distancirate od svojih voljenih da biste to uradili. Ali, nakon što završite zadatke, ostatak meseca doneće vam prijatnu atmosferu u privatnom životu.

Izvor: Stil/Lovesensa