Od 22. novembra započinje vladavinaStrelca koja će trajati sve do 21. decembra 2020. godine.

Strečac je predstavljen kao Kentaur koji svoju strelu usmerava ka nebu, odnosno pokazuje direktno na zvezdu Antares koja se nalazi u sazvežđu Škorpije ui poznata je kao "srce Škorpije".

Antares je zvezda koja je povezana sa dubokim bolovima unutar srca. Moguće je da će se pojačati naši strahovi i strepnje, ali samo u nadi da ih možemo prevazići.

Pročitajte još:

STRELAC - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI KONJUKCIJA JUPITERA I PLUTONA: Očekuje nas puno teškoća - budite oprezni

3 HOROSKOPSKA ZNAKA NA KOJA ĆE NAJVIŠE UTICATI MLAD MESEC: Vaša sudbina počinje polako da se menja nakon 15. novembra

Strelčeva energija se obično definiše kao optimistična, obilna, ekspanzivna i avanturistička, a iako nam se sve to nudi pod Strelčevim Suncem, ovde postoji i prilika da svoju strelu i vatru usmerimo pravo u srce sopstvenih strahova i strepnji.

Upravo smo izašli iz perioda mnogih retrogradnihplaneta i teške energije zbog kojih se možemo osećati tromo i nesigurno. Mnoge stavri će se menjati, ali to su sve neizvesne promene koje nećemo moći baš tako lako da predvidimo.

Ove sezone Strelca, razmislite o tome kako možete da držite strelicu usmerenu u smeru svog srca. Dozvolite da vas vode ljubav, strast i radost. Ako se pojave strahovi i strepnje, prepoznajte ih kao ključeve koji će vas voditi prema onome što vas blokira i prema onome što učite da prevaziđete.

Evo koji datumi će biti ključni u sezoni Strelca:

21. / 22. novembra- Sunce ulazi u Strelca

Počinje sezona Strelca. Osetićemo prelaz sa energije vode na energiju vatre. Možda ćemo se osećati energičnije i spremnije da završimo mnoge stvari.

30. novembar - lunarno pomračenje i pun Mesec u Blizancima

Sezona Strelca donosi dva pomračenja, prvo je delimično mesečevo pomračenje punog meseca u Blizancima. Mesečeva pomračenja obično donose završetke. Oni nam pomažu da iz svog života oslobodimo stvari koje više nisu usklađene sa onim ka čemu idemo. Iako pomračenja mogu biti moćna, oko njega postoji nešto mekše energije koja će nas inspirisati da vidimo novi put pred sobom. Kada se jedna vrata zatvore, uvek se otvore druga.

1. decembar - Crni Mesec (Lilit) u konjunkciji sa Uranom

Lilit je povezana sa ženskom snagom, ali i usponom i prihvatanjem naše senke. Uran je energija koja se menja, pa kad se ove dve sile spoje, možemo iskusiti nemir, nestalno ponašanje ili neke usijane emocije. Ovo je dobra energija za mirenje sa našom senkom i za prihvatanje božanske ženske energije koja živi u svima nama.

10. decembra - kvadrat Pluton i Eris

Pluton je gospodar podzemlja, dok se Eris može smatrati boginjom podzemlja. Ove dve patuljaste planete biće u napetom međusobnom poravnanju, dodajući osećaj frustracije, pa čak i besa. Možda se osećamo pozvanima da napravimo promenu, da se oslobodimo nečega ili da pojačamo i preduzmemo mere. Ova energija može biti teška, ali i osnažujuća. Podseća nas da se usredsredimo na ono što možemo kontrolisati i da znamo da uvek imamo moć da preuzmemo kontrolu nad svojim životom.

12. decembar - niz brojeva 12-12

1212 je moćan anđeoski broj koji ukazuje na celovitost i savršenstvo. To je takođe šifra broja koja pomaže u aktiviranju našeg svetlosnog tela. Kada se aktivira naše svetlo telo, možemo steći novo razumevanje dimenzije vremena i putovanje u viša carstva, bilo astralno ili u snovima. 1212 podstiče Univerzum da čuje naše želje.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

VELIKI HOROSKOP OD 22. NOVEMBRA DO 23. DECEMBRA: Očekuju nas dva moćna pomračenje - Život će nam se okrenuti naopačke
Foto: Shutterstock mesecni-horoskop-pomracenje-vladavina-strelca-astrologija2

14.-15. Decembra: Pomračenje Sunca u Mesecu u Strelcu


Ovo je moćno potpuno pomračenje Sunca mladog Meseca. Predstavlja kvantni skok u novo poglavlje našeg života. Otvoren je portal i izjednačavamo se do novih visina. Ovo je vrlo jaka i moćna energija koja može aktivirati simptome buđenja i uzdizanja. Očekujte velike promene i otkrića. U ovom trenutku obratite pažnju na svoju intuiciju, jer će se ponuditi snažna energija koja će nas voditi na ovaj novi portal.

15. decembar - Kiron u direktnom hodu

Kiron je asteroid poznat kao ranjeni iscelitelj. Poslednjih nekoliko meseci bio je retrogradan, ali sada će početi da putuje direktno.

Pročitajte još:

VAGA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Šta vas očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju

ŠKORPIJA - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

7 EROTSKI NAJPRIVLAČNIJIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Lako osvajaju srca i zavode šarmom

17. decembar - Saturn ulazi u Vodoliju

Saturn sada ulazi u Vodoliju gde će ostati naredne 2,5 godine. Smeštaj Saturna ukazuje na naše karmičke lekcije i teme sa kojima ćemo raditi narednih godina. Pokreti Saturna ove godine odgovarali su dešavanjiam koja viđamo širom sveta.

18. decembar - Sunce u Galaktičkom centru

Galaktički Centar je veoma važna tačka u našem Univerzumu i kada se poravna sa Suncem, dobijamo energiju visoke frekvencije. Ova energija može da aktivira naše čakre, podstakne psihička preuzimanja i olakša nam kontakt sa našim galaktičkim precima. Takođe može doneti proročanske snove.

20. decembar - Jupiter ulazi u Vodoliju

Najveća planeta u našem Sunčevom sistemu Jarca ostavlja za znak Vodolije. Jupiter provodi oko 12 meseci u svakom horoskopskom znaku, tako da znak u kome se nalazi može da oboji i oblikuje kako ćemo doživljavati narednih 12 meseci. Energija Vodolije biće jaka 2021. godine, što znači da će se veliki deo našeg fokusa preusmeriti na humanitarne napore, kolektiv, zajednicu i tehnološki napredak. Jupiter je poslednji put bio u Vodoliji 2009. godine, a na ličnom nivou možda ćemo doživeti poravnavanje tema koje su bile prisutne u to vreme.

21. / 22. decembra - Velika konjunkcija i ravnodnevica

Dok premošćujemo sezonu Strelca i početak sezone Jarca, imamo snažno i istorijski definisano poravnanje poznato pod nazivom Velika konjukcija. Velika konjukcija je poravnanje i Jupitera i Saturna na istom stepenu zodijaka. Iako se to dešava svake dve decenije ili tako nekako, tokom poslednjih 200 godina, Velika konjukcija se gotovo uvek dešavala u zemaljanim znakovima. Sada prelazi na vazdušni znak i počinje veliko "Doba Vodolije".

Izvor: Lovesensa