Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI TRANZITNI NEPTUN: Moguća su loša iskustva, sukobi i velike promene

Kada nas prst sudbine odvede na potpuno drugačiji put - Evo šta vam donosi tranzitni Neptun!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Uticaj tranzitaNeptuna počinje, za većinu, neprimetno i lagano. Možda ćete osetiti neki nemir, kao da vam ono što vam je do tada bilo kristalno jasno i niste imali nikakvih nedoumica, sada postaje pomalo čudno i nerazumljivo.

Imate osećaj da tu postoji još nešto, što je od vas skriveno, da to nije onako kako ste do sada mislili da jeste ali i dalje ne znate gde da tražite odgovor. Ono što je do sada imalo savršen smisao, sada može postati besmisleno. Vaše vrednosti i zaključci koji su bili čvrsti i nepromenjivi, sada mogu polako početi da se dovode u pitanje.

Pročitajte još:

HOROSKOP - OTVORENA SU VRATA ŽELJA DO 6. JANUARA 2021. GODINE: Evo šta treba da uradite za sreću dok je Mars u znaku Ovna

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU: Velika astro prognoza za svaki horoskopski znak

One su najveće zavodnice u Zodijaku: žene rođene u ovim znakovima osvajaju srca

Ovaj proces je dug. Može vam doneti sukobe sa okolinom. Nećete odmah shvatiti da promene koje se dešavaju nisu u okolini, već u vama. Vi ste onaj koji menja svoje poglede na svet. Vi se menjate, svet je onakav kakav je uvek i bio. Vi ste ta osoba koja menjajući sebe može da promeni i svoj svet.

Ovo iskustvo za mnoge od nas može biti strašno, ali za one koji su oduvek bili okrenuti sebi i svom unutrašnjem životu, ovaj proces može biti i očekivan. Ako ste osoba koja se uvek klela u svoj razum i kontrolu, negirajući duhovne aspekte i mešanje prstiju sudbine u život, može vas iznenaditi kada vam u misli počnu dolaziti ideje koje vam do sad nisu padale na pamet.

Razni opažaji, mirisi, ukusi, susreti koji su slučajni, ali vi imate osećaj da nisu slučajni. Prst sudbine koji se umeša i odvede vas na suprotnu stranu od one koje ste planirali. Neke čudne poruke koje kao da vam šalje neko iz drugog sveta, a koje vas upućuju na buduće događaje. Sve to radi Neptun.

Tranzitni Neptun je tu da bi nam pokazao da ovaj svet nije samo čvrsta materija i da se sastoji od mreže suptilnih, nama neuhvatljivih događaja koji utiču na naš život. S obzirom da se tranzitni Neptun dugo nalazi u jednom znaku, ubraja se u generacijske planete.

Svim ljudima rođenim u tom periodu donosi pojačanu imaginaciju, snove, maštanja, frustracije, neku vrstu buđenja, preispitivanje ostvarenih želja, šta smo mogli, hteli, smeli. Intenzitet zavisi od aspekata koje Neptun pravi u našem natalu i tranzitni Neptun pravi na naše natalne planete. Zbog toga ga nećemo svi osetiti u isto vreme, a ni doživeti isto.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj