Kako donose novogodišnjeodluke - Bik, Devica i Jarac!

Zemljani znakovi (Bik, Devica, Jarac) nemaju problema sa prepoznavanjem svojih potreba i želja. Kada osetite da je pravo vreme za nove stvari, u vašem srcu počinju sazrevati ideje i planovi koji tek nakon dobrog preispitivanja postaju odluke.

Volite svoje odluke zapisati, a to je najvažnije Devici, koja se i inače lakše snalazi pomoću raznih spiskova. Vaše su odluke uvek u dosegu vaših mogućnosti i nikad se nećete spotaknuti o detalj koji ste prevideli. U stvarnosti odluke sprovodite sa strastvenom upornošću. Treba sebi da si dopustite da vaše odluke budu veće i hrabrije, da budu izazov koji će vas dodatno motivisati.

Pročitajte još:

Horoskop: ovo su 3 najdominantnija znaka Zodijaka

Kako da pogodite nečiji horoskopski znak: 10 signala koji otkrivaju u kom ASTRO znaku je rođena neka osoba

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova

Jarac je najambiciozniji u svojim odlukama, a odustaje samo ponekad, i to od odluka koje su proizašle iz osećaja obaveze, a ne iz njegovog srca. Jarac se često zaplete u preteranu analizu nakon što su odluke već donesene, pa je to može učiniti nesigurnom. Zbog toga može propustiti pravi trenutak za delovanje i odustati kako bi pričekala novu priliku.

Kada se jednom usmeri u ostvarivanje svoje odluke, Bik je nezaustavljiv. Nema naknadnog promišljanja o tome je li odluka dobra ili nije. Odustaje od odluke samo ako proceni da će njeno provođenje ozbiljno dovesti u pitanje njegovo slobodnovreme i prepuštanje svemu onome što za njega znači užitak.

Izvor: Sensa.hr