Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2020. godine!

OVAN

Partneru prija vaše društvo, ali vama kao da nešto konstantno nedostaje. U odnosu se primećuju lokade i blaga hladnoća. Razgovarajte sa partnerom o svim problemima - ne gurajte ih pod tepih.

Pročitajte još:

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI MERKUR U STRELCU DO 21. DECEMBRA: Čuvajte se - padaju sve maske

MESEČNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DECEMBAR 2020. GODINE: Izračunajte svoj broj i saznajte šta vas očekuje

HOROSKOP - SVEMIR VAM OTVARA VRATA NOVIH POBEDA: U decembru nas očekuje pomračenje Sunca, a evo kako će planete uticati na našu sudbinu

BIK

Bili ste zarobljeni u magli iluzije i zablauda, ali polako se vaš um bistri. Sada ste svesni svake svoje greške i spremni ste ra uanpredite emotivni status. Na ljubavnom planu sve se kreće na bolje.

BLIZANCI

Vaš ljubavni život nije na zavidnom nivou, ali tu prazninu popunite tako što ćete s eposvetiti sebi, nekim starim željama, hobijima i aktivnostima. Sve će biti bolje kada se oslobodite straha od toga šta će okruženje reći.

RAK

Manje ćete prigovarati i olje ćete se slagati sa partnerom. Prati vas pozitivna energija, a to će se pozitivno odraziti na ljubav. U ljubavi od vas se zahteva zrelost.

LAV

Ako pazite na reči i pokušavate mirnom konverzacijom da rešite nesporazume, sve će biti u savršenom redu. Slobodni Lavovi treba da slušaju svoju intuiciju i čitaju izmežu redova kada tragaju za novom ljubavi.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

DEVICA

Zauzete Device očekuju turbulencije na ljubavnom planu što će se negativno odraziti na njihovo samopouzdanje. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljiva romansa i simaptije sa osobom iz poslovnog okruženja.

VAGA

Dobra atmosfera na polju ljubavi donosi vam sklad i lepe trenutke sa partnerom, ali želećete da podignete i seksulanu energiju. Oslanjate se jendo na drugo i zajedno imate jasan cilj - uzdizanje vaše ljubavi.

ŠKORPIJA

Odlično se osećate, nbez obzira da li ste sami ili ste u vezi. U život vam se vraća optimizam, amoguć je zanimljiv flert sa osobom iz prošlosti preko društvenih mreža.

STRELAC

Polako ulazite u mirnu luku ljubavi, bez velikih izazova i turbulencija. Partner očekuje da budete nežniji. ne skrivajte svoje emocije.

JARAC

Divna porodična atmosfraq pozitivnpo utiče na ljubavni život. Mnogi će početi da razmišljaju o braku, prinovi ili zajedničkom životu. Slobodna srca očekuje ljubav na poslu.

VODOLIJA

Druženje sa prijateljima i zajedničke šetnje donose vam bliskost. Posvetite se partneru, doživite zajedno nešto novo i očekujte bolji ljubavni status u naredenim danima.

RIBE

Spoljne okolnosti ne dozvoljavaju da se posvetite rešavanju ljubavnih problema. Ipak, ako se trudite, videćete brze rezultate. ljubav je cvet koji treba uvek da se neguje - ne zaboravite na to.

Izvor: Lovesensa