Žena u ovom znaku Zodijaka je mistična, šarmantna i potpuno neobična, zato dugo ostaje u srcu i kada je jednom upoznate, nećete moći lako da je izbacite iz svog srca.

Žene rođane u znaku Ribe su kao prvi zraci prolećnog Sunca, prva kiša posle suše, prvi sneg koji zemlju prekriva mekim pokrivačem. Čak iako krenete različitim putevima, Ribe ćete se zauvek sećati kao posebne osobe koja je obogatile vaš život.

Mistična snaga Riba leži u činjenici da svojom ljubavlju obavijaju ne samo ljudski um, već i dušu.

Pročitajte još:

HOROSKOP - ŠTA NAM DONOSI MERKUR U STRELCU DO 21. DECEMBRA: Čuvajte se - padaju sve maske

MESEČNA NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DECEMBAR 2020. GODINE: Izračunajte svoj broj i saznajte šta vas očekuje

HOROSKOP - SVEMIR VAM OTVARA VRATA NOVIH POBEDA: U decembru nas očekuje pomračenje Sunca, a evo kako će planete uticati na našu sudbinu

Ribe su znak koji simbolizuje misteriju i romantiku. Ova žena je i gorka i slatka, jer njena ljubav ne samo da može da opije, već i da izazove snažne emotivne udare.

Teško je voleti predstavnike ovog znaka, ali je još teže ne voleti je.

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE NEOBIČNA I ŠARMANTNA: Kada je upoznate, zauvek ćete se vezati za nju
Foto: Shutterstock horoskop-merkur-u-strelcu-sudbina-istina3

Ribe u sebi nose vezu sa Univerzumu i osećaju svoje partnere na sasvim drugom nivou od većine drugih ljudi.

Imaju sposobnost razumevanja. Znaju da prihvate i osete partnera u celini - sa svim njegovim nedostacima i prednostima. Ljubav koju pružaju žene ovog horoskopskog znaka ne može se uporediti ni sa čim.

Ribe nikada ne vole delimično, njihovo srce u vezi uvek ostaje otvoreno.

Vaza sa ženom u znaku Ribe je kao najlepši san. One se stidljivo smeškaju i zavodljivo ljube. Ribe su veliki romantičari i sanjari. Ove žene se lako presele u svet fantazije, koji ne samo da stvaraju, već i žive u njemu većinu vremena.

Izvor: Lovesensa