Mlad Mesec u astrologiji predstavlja novi početak, odnosno novi ciklusživota u kojem treba kreirati nove namere i ciljeve. Iako ga na nebu ne vidimo kao što je lako uočiti pun Mesec, mlad Mesec ima jednako snažnu energiju koja može uticati na naš život.

Sledeći mlad Mesec koji nas očekuje je prvi mlad Mesec u 2021, godini i dogodiće se 13. januara u znaku Jarca. On nam daje snažnu pokretačku energiju za ostvarenje novogodišnjihodluka.

Pročitajte još:

HOROSKOP - SATURN U VODOLIJI DONEĆE VELIKE PROMENE U 2021. GODINI: Saznajte kakva vizija budućnosti nas očekuje

SAZNAJTE KOJI JE VAŠ NAJSREĆNIJI DAN U 2021. GODINI: Evo kada vam zvezde donose energiju ljubavi i obilja

GODIŠNJI HOROSKOP: 2021. godina donosi nešto novo i prelepo - Da li ste spremni?

Imaćemo priliku da posadimo seme, napravimo važan korak ili stvorimo čvrst temelj po pitanju stabilnih finansija ili promišljene strategije na polju karijere. Važno je samo da budete strpljivi, jer sve što uradite ishitreno može se negativno odraziti na vaš dalji put.

Zanimljivo je što se mlad Mesec događa u istom znaku u kojem je trenutno Sunce, u znaku Jarca. To se događa zato što tokom mladog meseca dolazi do poravnanja Meseca i Sunca što donosi dodatnu energiju rasta, potencijala i novih prilika.

Evo kako će još prvi mlad Mesec u 2021. godini, 13. januara, uticati još na naš život.

1. Moguće su promene raspoloženja i potreba za samoćom. Želećete da se osamite i bavite svojim mislima i unutrašnjim bićem. Uđite u svoj unutrašnji svet introvertnosti i ne plašite se da odložite bilo kakve planove i druženja ako biste radije ostali sami. Samoća će vam prijati.

2. Bićete pospani. Budući da mlad Mesec ima nedostatak sjaja, sa njim padaju i nivou naše energije. zato se odmarajte i opuštajte kad god imate priliku za to.

3. Osetićete snažnu motivaciju za ostvarenje vlastitih ciljeva. Vaše ambicije će se povećati i želećete da napravite važne poteze na putu njihovog ostvarenja. Ne plašite se da nećete uspeti zbog gore pomenutog pada energije, jer to je samo pauza, trenutak odmora i punjenja baterija pre nego što zaronite u svoje ciljeve i projekte.

4. Budite nežni prema sebi i vežbajte pozitivnost. Mlad Mesec vas podstiče da budete ljubavzniji i manje kritični prema sebi, kao i da zaštitite svoju osetljivu energiju. Izbegavajte da probodite vreme sa pesimističnim ljudima i onima koji vam ukrožavaju pozitivan energetski tok. Radite stvari koje vas čin radosnim i dopustite da vas preplavi energija uzbuđenja zbog novih poslovnih mogućnosti i lepih promena.

Izvor: Lovesensa