Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2021. GODINU: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš lični broj

Godišnji numerološki horoskop za 2021. godinu! Jedinici život donosi prilike, a Šestice energija ljubavi, mira i harmonije!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Godišnja numerološka prognoza za 2021. godinu!

Ova numerološke prognoze se odnosi na lični broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Lični broj izračunaćete sabiranjem cifara dana i meseca u vašem datumu rođenja, dok zbir ne svedete na jednocifreni broj od jedan do devet (primer: ako je datum rođenja 12. 05. 1982., sabira se na sledeći način: 1+2+5 = 8. Nakon ovoga, broju 8 dodajete broj 5 (zbir za 2021. godinu - 2+0+2+1 = 5) tako da se dobije = 8+5 = 13 = 1+3 = 4).
U ovom slučaju je 4 - Četiri lični broj.

Pročitajte još:

GODIŠNJI HOROSKOP: Skoro cela 2021. biće romantična i sanjarska godina, ali njen kraj donosi vrlo tešku energiju

SAZNAJTE KOJI JE VAŠ NAJSREĆNIJI DAN U 2021. GODINI: Evo kada vam zvezde donose energiju ljubavi i obilja

ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA 2021. BIĆE JEDNA OD NAJBOLJIH GODINA: Očekuju ih lepe vesti i fantastične mogućnosti

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Spremni ste da idete napred i spremni ste da počnete da budete ono vaše pravo ja. Sad je vreme da započnete nešto što će vam kasnije dati razultate koji će vam omogućiti da ostvarite vaše snove.

U ovoj 2021. godini možda ćete imati osećaj da će vam se neka vrata zatvoriti pred vama, ali ne brinite, jer će se neka nova otvoriti. Ove godine ulazite u novi devetogodišnji ciklus koji će vam pomoći da formirate vaš život onako kako vi želite. Ova 2021. je godina kada treba da se usredsredite na vas samog. Ova godina vam može početi sa izvesnim osećanjem nemira i kako godina bude odmicala ništa višše neće ostati isto kao što je bilo.

Ovo je dobro vreme da sagledate kako živite, da li ste zadovoljni i da napravite nove planove ako je to potrebno. Sa brojem 1 vi ste onaj koji ide ispred svih. Vrlo ste motivisani i spremni ste da krenete u akciju. Trebate biti fokusirani i odlučni da biste unapredili vaše sledeće korake.

Život ne nudi svima i uvek priliku kao što je sad ova da se počne ponovo i da se proba nešto novo. Vaša budućnost zavisi od vaših sadašnjih postupaka. Kako sada seme posadite takve ćete životne plodove kasnije da uberete.

Nemojte gledati unazad, već samo napred, hrabro i odlučno, jer sadašnji trenutak nema reprizu.Okrećete novu stranicu u 2021 godini. Ovo je vreme za vaš novi početak. Uradite ono što ste već odavno želeli da uradite. Preuzmite potrebnu inicijativu i krenite u nove pohode. Verujte u sebe, u veše veštine i talente.
Poslušajte svoj unutrašnji glas i ne dozvolite da vas drugi ometaju u vašim namerama. Sve što poželite može da se ostvari. Postavite sebi ciljeve i ne pričajte previše o tome vašoj okolini, već ostvarite svoje ciljeve.

DVOJKA

U 2020. godini iskusili ste izvesnu inicijativu koju ste preduzimali tokom godine, tako da će ova 2021. godina biti vreme kada ćete trebati da se prilagoditi načinu na koji ćete primati izvesne stvari. Broj 2 označava jedinstvo različitosti koje se ispoljava kroz saradnju i strpljenje sa drugima iz vaše okoline.

Vaši napori koje budete preduzimali da uravnotežite vaš život, pomoći će vam da se razviju skladniji odnosi, kako sa drugima tako i sa samim sobom.
Ova 2021. je vreme da razvijete svoju intuiciju i sledite svoje unutrašnje smernice. Ako slušate mudrost svemira, bićete jači, odlučniji i pametniji. ovo je godina kada ćete posaditi seme za vaše buduće snove. Šta god budete radili ove godine godine, jako je bitno da to radite strpljivo i sa puno takta, jer u protivnom, možete zažaliti zbog bilo kakvih napadnih radnji koje eventualno budete preduzimali.

Tajna u svemu ovome je da zadržite mir u svojoj duši i budete oslonac u vašim vezama sa drugima. Može vam se učiti da su ljudi zatevni prema vama, ali smatrajte to jednom vrstom podrške.

Budite veoma strpljivi jer vreme koje dolazi je bez većih uspona i padova. Ove godine će vam se možda učiniti da idete jedan korak napred a dva nazad. Razmišljajte o zajednici i partnerstvu. Budite puni takta i diplomatski sarađujte sa drugima iz vaše okoline.
Imajte razumevanja za druge ali ne shvatajte sve previše lično. Pokušajte da naučite nešto novo i unapredite svoja saznanja i veštine. Vodite računa o svojim dokumantima i stvarima i klonite se prebrzih odluka.
Ova godina je pogodna za sređivanje sitnijih stvari u životu.

TROJKA

Kako budete rasli u ovoj godini, tako ćete učiti kako iskoristite vašu energiju i kako da povećate vašu kreativnost. Ova 2021. godina donosi snagu u vaše emocije. Trebalo bi da koristite snagu reči da biste iskazali sva svoja osećanja.Ako ste preplavljeni snažnim osećanjima, možda će vam trebati neka prilagođavanja ako budete hteli da započnete nešto novo.

Trebalo bi da preduzmete potrebnu inicijativu i da poboljšate kvalitet života da biste imali radost koju zaslužujete. Život ne može da se vrti samo oko vas, a nije napravljen ni samo za druge. Zato je potrebno naći onu pravu sredinu koja će vam doneti potrebnu sreću u život.

Imajte vere u sebe i nemojte dozvolite da sitne brige prevladaju i da utiču na vaše blagostanje. Podelite sa drugima mnogo toga što imate i bićete srećni.
Sve ono u šta ste u prethodnom periodu ulagali i za šta ste vredno radili, sazreće i doneti dobitak u ovoj godini. Sarađujte više sa drugima i razgovarajte sa njima o svojim idejama. Imaćete pune ruke posla, ali nemojte poželeti da sve odmah rešite.
Potrebno je da više razvijate svoju kreativnost. Budite optimista i reagujte sponatano i smireno. Imate razloga za radovanje jer ovo je za vas godina puna mogućnosti za razvoj na svakom planu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj