Počinje vladavinaJarca - saznajte da li će vama Sunce u ovom zemljanom znaku ispuniti snove!

Sunce, planeta vitalnosti, izlazi iz vatrenog Strelca i ulazi 21. decembra u zemljanog Jarca, gde će se zadržati do 19. januara 2021. godine.

Ulaskom Sunca u Jarca, uveliko ćemo imati promenjenu nebesku sliku, jer će Saturn i Jupiter već biti u Vodoliji, pa kraj ovog meseca svakako nagoveštava potpuni zaokret u odnosu na prethodne tri godine.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Šta nam donosi poslednji PUN MESEC u 2020. godini: Energija ljubavi, dobrote i ostvarenja novih želja (od 30. decembra)

HOROKSOP - OČEKUJE NAS POTPUNO NOVO DOBA OD 21. DECEMBRA: Evo kako će našu sudbinu promeniti velika konjukcija Saturna i Jupitera u Vodoliji

HOROSKOP - Očekuju nas blagoslovi, rast i napredak: Evo kakvu nam čaroliju donosi Jupiter u Vodoliji (do 29. decembra 2021. godine)

Sunce u Jarcu donosi znatno veći fokus, organizaciju i disciplinu. Materijalna sigurno će biti veoma važna, a sistem vrednosti će pod uticajem planeta u Vodoliji već početi da se menja. Na ceni će biti naporan rad i trud, kao i to da ne želimo da odustanemo od ideja dok ih praktično ne realizujemo.

Sunce u Jarcu najviše će odgovarati Jarčevima, Bikovima i Devicama. Takođe, njegov uticaj prijaće i Ribama i Škorpijama.

JARAC

Ulazak Sunca u vaš znak, pre svega donosi oporavak jer Saturn izlazi iz vašeg znaka, pa doprinosi ozdravljenju na fizičkom i emotivnom planu. Osetićete povratak energije i fokusa. Imaćete nove ideje koje želite da sprovedete u delo u 2021. godini, a sada će konačno biti dobar trenutak da se plasiraju. Kao znak koji je pretrpeo najveće promene u prethodne tri godine, ovo će biti pravo osveženje za vas. Ovaj period konačno nagoveštava izlazak iz krize i oporavak na svim poljima.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

PageBreak

HOROSKOP - Saznajte da li će vama Sunce u Jarcu doneti sreću: Ova 3 znaka očekuje zaokret sudbine do 19. januara 2021. godine
Foto: Shutterstock horoskop-sunce-u-strelcu-3-znaka-sreca

BIK

Sunce u Jarcu blagonaklono će delovati na vaš znak, pa ćete biti više koncentrisani na sticanje znanja i veština koje će vam trebati tokom naredne godine. Ovo je i plan za putovanje, koji ima šansu da se realizuje. Međutim, pošto je Sunce u Jarcu, to će svakako za početak biti Srbija.

DEVICA

Sunce u Jarcu unosi više radosti i zabave u vaš svakodnevni život. To će biti plan za neko okupljanje koji će se realizovati do sredine januara. Ovo ukazuje i na novu priliku za poznanstvo i početak nove veze. U svakom slučaju izlazite iz faze u kojoj vam se nije išlo nigde jer ćete želeti više da se družite.

Ribe mogu da očekuju više druženja i poboljšanje prijateljskih odnosa. A Škorpije mogu da očekuju poziive i predlog koji će im unaprediit život.

Sunce u Jarcu neće odgovarati Vagama, Ovnovima i Rakovima. Nije isključeno da ćete Sunce u Jarcu doživljavati kao pritisak odgovornosti koji vam trenutno neće odgovarati.

Izvor: Direktno