Prvi astrološki tranzit koji nas očekuje već na početku 2021. godine, odnosno 1. januara jeste sekstilMerkura i Neptuna.

Susret ove dve planete donosi pojačana čula, izuzetne senzacije i izoštrenu intuiciju. Unutrašnjedete koje je skriveno u nama sada će progovoriti i podsetiti nas na ono što dugujemo sebi - bebezgraničnu i potpunu ljubav, bez ustručavanja.

U nekim meditacijama, ali i alternativnim terpijama kod anksioznosti preporučuje se da mazite i tapkate grudni koš, odnosno deo tela ispod vrata. Tu je tačka vaše duše i baš tu je skrivena vaša najnežnije verzija sebe, kao i unutrašnji glas koji nam često pomaže da pronađemo izlaze iz raznih situacija.

Pročitajte još:

VELIKI HOROSKOP ZA VLADAVINU JARCA: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 23. januara 2020. godine)

OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SUĐENA JE VELIKA LJUBAV: Posebna veza dve duše koju je nemoguće prekintu

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU VRLO ATRAKTIVNI I PRIVLAČNI: Osvojiće svako srce

Pojačana intucija tokom ovog aspekta utiče na unapređenje komunikacije u emotivnim odnosima. Ali, moćićete jasnije da osetite i energiju drugih ljudi, naročito ukoliko je toksična.

Kada zaboravimo da negujemo i čistimo svoju auru, postajemo poput sunđera za loše vibracije. Sada nas intuicija navodi da izbegnemo negativnookruženje i zaštitimo se od loših vibracija koliko god je to moguće.

Naprotiv, imaćemo brojne šanse da se povežemo sa pozitivnim ljudima koji će nam preneti optimizam i pomoći da se bolje posvetimo svojim planovima.

Mnogi će početi da se bave određenim hobjima koji će im doneti mir i opuštanje. Najviše uspeha imaće oni koji se bave muzikom i imaju sluh, jer su čula izuzetno izoštrena.

Sekstil Merkura i Neptuna je odličan položaj planeta za relaksaciju, kreativnost, komunikaciju i duhovno buđenje. Vaše reči postaju sredstvo za utehu, isceljenje duše i moćan alat za ostvarenje željenih ciljeva. Ove planete najlepše će uticati na nežne i romantične duše, dok će oni koji svet posmatraju kroz prizmu matmatičkih algoritama pomalo zalutati u svet mašte i iluzije.

Na polju ljubavi sekstil Neptuna i Merkura donosi vam buđenje, otvaranje srca i lepe emocije, a susreti su tu kako bi se srodneduše povezale.

Želimo vam romantičnu, nežnu i laganu 2021. godinu!

Izvor: Lovesensa