8. januar 2021. godine je magičan dan koji sadrži nekoliko važnih astroloških aspekata - planete se danas kreću u našu korist.

Očekuje nas 6 važnih aspekata planeta, a evo kako danas možete iskoristiti njihov energeskiuticaj za sreću i obilje:

1. Markur u Vodoliji

Merkur je u znaku Vodolije i donosi nam originalnost, intuiciju i šansu da iskoristimo brojna stečena znanja, naročito ono što smo naučili kroz iskustvo. Naročiti uspeh očekuje one koji se bave umetnošću ili nekim kreativnim poslom. Znaćete kako da razlikujete bitno od nebitnog, dobro od lošeg, zato je sjajan period za donošenje odluka.

Pročitajte još:

HOROSKOP - SAZNAJTE U KOJIM OBLASTIMA ŽIVOTA ĆETE PROCVETATI U 2021. GODINI: Blizance očekuje uspeh u karijeri i novcu, a Vodoliju lični razvoj

HOROSKOP OTKRIVA KOJI JE NAJBOLJI PERIOD U 2021. GODINI: Mars donosi novac, a Jupiter novi život

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA ZA 2021. GODINU: Romantična predviđanja za slobodna i zauzeta srca

2. Venera u Jarcu

Kada Venera uđe u znak Jarca moguće je da se pojave osećanja poput melanholije i ljubomore, ali i jedna dobra stvar - bićete odlučni da ostavrite svoje ambicije, naročito na polju ljubavi. Očekuje vas talas strasti i težnja ka obilju, a moguće je i da će vam srce osvojiti dstarija zrela osoba u kojoj pored romanse i iskri vidite prijateljski nakon i oslonac.

3. Trigon Meseca u Škopriji i Neptuna u Ribama

Trigon između Meseca i Neptuna donosi očaravajući prirodni duh. Aktivira se mašta i empatija, pa ćete imati sjajan efekat na polje estetike i umetnosti. Bavićete s eprirodom i lepotom, a privlačiće vas i mistična strana života.

PageBreak

HOROSKOP - DANAS SE PLANETE KREĆU U NAŠU KORIST: Evo kako da privučete sreću i obilje 8. januara 2021!
Foto: Shutterstock najredji-horoskopski-znak-dragulji-zodijaka-strastveni-ljubav-prijatelji

4. Sunce u Jarcu u sekstilu sa Neptunom u Ribama

Sunce i Neptun donose pojačana osećanja i senzacije, dobar ukus, jak smisao za umetnost i dubinsko razumevanje sopstvene ličnosti. Ovaj aspekt vas podstiče da zavirite u svoju dušu i ostavrite ono o čemu odavno sanjate.

5. Mesec u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu

Sekstil između Meseca i Plutona budi sentimentalnu prirodu. Uživaćete u avanturama i želećete da se isprobate mnoge nove stvari. Sanjaćete o novim promenama i životnim avanturama - otvaraju se vrata nove stavrnosti.

6. Kvadrat Merkura u Vodoliji i Marsa u Biku

Na kraju dana ovaj aspekt učiniće vas nervoznim, otvorenim, kritički nastrojenim i sarkastičnim, ali sa istančanim pogledom na životne situacije i okolnosti. Uprkos naglim promenama i retkim raspoloženja, znaćete koji put je pravi izbor za vas.

Izvor: Lovesensa