U petak i subotu ćemo se već mnogo drugačije osećati. Mesec prelazi u Blizance i bićemo mnogo više raspoloženi za komunkaciju, druženje i zabavu.

U subotu će Mesec praviti trigon sa Suncem i Saturnom, Venera sekstil sa Neptunom. Ovo je sjajan dan za druženje sa prijateljima ili za porodično okupljanje. Osobe rođene sa skladnim aspektom između Venere i Neptuna će biti posebno raspoložene za romantiku, umetnost i ljubav. Naglašen je element vazduha tako da ćemo imati sjajne uvide i ideje.

Pročitajte još:

PUN MESEC U LAVU - Donosi posebnu sreću za ova 3 horoskopska znaka: Samo je nebo granica (od 28. januara)

ONA IMA ZLATNO SRCE, BISTAR UM I VELIKU TAJNU: Žena u ovom horoskopskom znaku je rođena za uspeh

ASTROLOG TAMARA GLOBA: Ova 3 znaka očekuje sreća u 2021. godini

U nedelju Mesec pravi i trigon sa Jupiterom u Vodoliji i verujem da će mnogi poželeti da negne otputuju na odmor. Možda je boravak u prirodi ili odlazak na skijanje najbolja ideja za odmor. U nedelju će i Sunce biti u konjunkciji sa Saturnom u Vodoliji. Sjajan dan za razgovor u krugu porodice gde će se doneti neke važne odluke.

Trebalo bi saslušati starije članove svoje porodice ili barem potražiti savet od njih. Znanje dolazi i kada smo mladi, ali mudrost se ipak stiče sa godinama. Zato ako imate neke dileme vikend je sjajan dan da potražite savet od nekoga starijeg i iskusnijeg od vas.

Prilagođeno sa Profesionalna astrologija