Horoskop otkriva kakvu ljubavnu atmosferu i čaroliju emocija donose magični Venera i Pluton u naredna dva dana!

E, dragi moji, dešava se ljubav na prvi pogled. Dešavaju se fatalni susreti, strast pa ljubav, sve u jednom trenutku. U jednom pogledu koji se zove prepoznavanje. Obostrano.U astrologiji, šta drugo nego aspekt Venere sa Plutonom označava ovu ljubavnu priču. Vreme ispred nas svedočiće tome, jer od 26. do 30. januara, a egzaktno 28. januara u znaku Jarca desiće se konjukcija ove dve planete na nebu. Šta će se dešavati tokom naredna dva dana, u nastavku otkriva profesionalni astrolog Nataša Panić.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Budite oprezni! Merkur kreće retrogradno: Evo kakvi nas izazovi očekuju od 30. januara do 20. februara

HOROSKOP: Samo ova 4 znaka imaće sreće za vreme retrogradnog Merkura (do 20. februara)

AKO VAM SE ŽELJE SPORO OSTVARUJU, PROVERITE DA LI STE ROĐENI ZA VREME PUNOG MESECA: Ove ljude prati posebna sudbina

U natalnoj karti, ukoliko se nađu ove dve planete u dobrom aspektu, osoba će doživeti ovo prepoznavanje, sa svojim emotivnim partnerom a gotovo uvek ostaju zajedno, dok ih smrt ne rastavi. Pluton je planeta koja vlada smrću, zato i ovu rečenicu koja se često koristi u završetku bajki, koristim da bi se lakše prenela jačina i dubina ovih emocija. A zapravo smrt ih ne rastavlja. Jer ova ljubav traje već duže vekova, već nekoliko života. Naravno da osobe to ne znaju, ali mogu, na osnovu siline prepoznavanja duše koju kroz pogled i kontakt očima, dodirnu i osete u trenutku upoznavanja. Svi imaju istu rečenicu u tom trenutku u glavi – to je to. Tebe čekam. Nikoga drugog. Ništa mi drugo ne treba do kraja života.

Kako to znaju, ni sami sebi ne mogu objasniti, ali ovakav fleš mogu jedino da osete oni koji su imali prošloživotne ljubavi sa istim partnerom. Svi karmički ljubavnici, partneri i intenzivne ljubavi, u ovom životu se na taj način prepoznaju. Prepoznaju se odmah i oboje znaju da je taj trenutak fatalan za njih i da su ga zapravo čekali ceo život.Skladni odnosi ove dve planete u horoskopu ( sekstil, trigon i konjukcija) traže od osobe, na nesvesnom nivou, da se čeka jedna jedina osoba i često nakon dužeg bivstvovanja u ovom životu, osoba sreće tu svoju prošloživotnu ljubav. Kao da su se zarekli u prošlom životu da se opet sretnu, da opet žive zajedno i da nastavljaju svoj ljubavni odnos, iz života u život. Jer jedno bez drugog ne mogu. Ne mogu se sakriti jedno od drugog, pa makar bili na poptuno različitim krajevima sveta ( što se često i dešava u ovom životu).

Osećaj da nekoga znamo i čak u razgovoru sa tom osobom kao da imamo sećanja ili deja vu, da smo nekad pričali i vodili sličan razgovor, znači da smo zaista nekad i bili u sličnoj vezi sa tom osobom u prošlim životima. Ne mora da to bude uvek emotivno - partnerska veza u pitanju. To mogu biti naši prijatelji sa kojima se dobro razumemo i bez puno reči komuniciramo, znamo šta druga osoba misli, šta će reći bez mnogo komunikacije. Često takve

imamo sa našim roditeljima, decom, sestrom i braćom, koji su nam bili bliski porodični članovi i u prošlom životu. I ova veza između ljubavnika, ova veza između Venere i Plutona je mnogo dublja. Mi smo se zarekli drugoj osobi da ćemo je čekati u sledećem životu, mi smo verovali, dok je ona druga umirala da ćemo se ponovo sresti, pa smo rekli da smrt ne postoji i ne možemo reći dok nas smrt ne rastavi, nego do sledećeg viđanja i prepoznavanja. Smrt našoj ljubavi ne može ništa – na to su se zarekli ovi ljubavnici. I zato su, silinom namere, želje i fatalne ljubavi i strasti koju su svakodnevno živeli, dobili ono što su hteli. Istu ljubav i strast da ponovo žive.

PageBreak

HOROSKOP ZA FATALNE SUSRETE: U naredna 2 dana Venera i Pluton donose velike promene u ljubavi
Foto: Shutterstock mesecni-ljubavni-horoskop-februar-20212

U indijskom horoskopu postoji nešto što se zove Atma Karaka – a to je poslednja želja ( misao, potreba) umirućeg koju nosi u sledeći život kao želju da mu se ispuni. Ovo dvoje ljubavnika imali su samo jednu i istu želju, da se ponovo sretnu i nastave svoju ljubavnu priču tamo gde su stali u prošlom životu. I ne može im niko ništa. Ni smrt.

Venera ide znakom Jarca, u susret Plutonu i dani pred nama su takvi. Fatalni susreti su pred nama. Kao što Persefona nije mogla pobeći Hadu, što zapravo ove dve planete predstavljaju u grčkoj mitologiji, a njihova mitska priča i ovo potvrđuje, tako ni jedna druga ne može pobeći od svoje sudbine, koju je nekad davno odabrala. Zato svi koji imaju ovu postavku u natalnoj kartu idu u trenutak života koji su zacrtali još u prošlom životu. Uživajte u trenucima prepoznavanja. Najveća ljubav je ta, koja je izvan vremena, kojoj nijedna okolnost ne može stati na put, koja je jača od svega. A da bi bilo šta bilo jače od svega mora se vanvremenskom silinom želeti. Ne odustajati. Svi vi, koji imate ove planete povezane, znate da vreme ne postoji. Postoji samo vaša ljubav. Da od trenutka prepoznavanja kreće vreme ovog života.

I da sve to potvrđuju, dve planete će se spojiti baš u Jarcu, znaku koji nosi simboliku postojanosti, kamena i sigurnosti, a sabijski simbol za ovaj stepen predstavljen je vilenjakom koji se kupa u izmaglici vodopada...uronite u dane pred kojima smo kao u bajku, jer magična i nemoguća dešavanja nam se zapravo i stalno se dešavaju...samo ih ne gledamo očima prepoznavanja...barem ovih dana osetite veličanstvenost u jačini osećanja koja mogu da poremete svakidašnja uverenja, kao što smo uvereni da smrt može nekoga rastaviti!

Izvor: Mogu ja to sama