Saturn u Vodoliji i Uran u Biku stvaraju aspekt koji je pun tenzija i previranja. Možemo ga već sada osetiti iako će u punoj snazi biti između 15. do 25. februara. Ovo je jedan od važnijih uticaja u ovoj godini, a ponoviće se opet kroz jun i decembar ove godine.

Saturn je simbol prošlosti, tradicionalnog, konzervativnog, sa njim stvaramo sigurnost i vrednost i želimo čuvati stvoreno, dok je Uran sušta suprotnost. On je buntovnik i revolucionar koji ne poštuje pravila, naročito ona koja ga sputavaju, teži napretku i progresu, okrenut je budućnosti i ne može stajati u mestu.

Najzanimljivije je što se konzervativni Saturn nalazi u progresivnoj Vodoliji, a progresivni Uran u konzervativnom Biku. Kao da su zamenili mjesta, što može stvoriti dodatnu zbunjenost oko nekih situacija u kojima ćemo se naći narednih nedelja. Suočavamo se sa izazovom, a upravo taj izazov nam omogućuje da stvorimo nešto bolje za sebe.

Njihov aspekt može stvoriti osećaj frustriranosti, na način da se nađemo rastrzani između prošlosti i budućnosti. Odvija se neka borba, pobuna, kako u spoljnom svetu, tako i unutar nas.

Moguće je da tokom ovog uticaja dođe do nekog prekida, udaljavanja, kraja jer shvatamo da ne uspevamo nešto promeniti nabolje, pa smo primorani posegnuti za nešto radikalnijim odlukama.

Pročitajte još:

HOROSKOP: Samo ova 4 znaka imaće sreće za vreme retrogradnog Merkura (do 20. februara)

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA NA PROLEĆE 2021. GODINE: Od marta će imati bolje finansije i šansu za ljubav

Borimo se protiv svega što nam oduzima ili sputava slobodu. Sada se možemo osloboditi nekih ograničavajućih tema u svom životu.

Postaće vam više nego jasno što više nije funkcionalno i korisno.

Osećamo strah od izlaska iz sigurne zone, ali shvatamo da je to jedini način. Vreme je da se oslobodimo od lošihnavika.

PageBreak

HOROSKOP - Očekuje nas period pun tenzije i drastičnih promena: Saturn i Uran prave revoluciju u kosmosu! Evo šta nas očekuje (do 25. februara)
Foto: Shutterstock horoskop-saturn-uran-revolucija-kosmos

Neočekivani događaji podstiču nas da nešto učinimo drugačije nego do sada.

Neodgovornost i nedoslednost nas ljute.

U spoljnom svetu možemo očekivati pobune, ekonomske probleme i promene na polju novih tehnologija.

Kako će se ovaj uticaj odraziti na vas lično, zavisi od pozicija ovih planeta u vašem ličnom horoskopu, ali izvesno je da počinje procespromene koji će se okončati krajem ove godine.

Nemojte se opirati promenama, ali ih nemojte niti forsirati. Posmatrajte šta se odvija pred vama. Idite polako i promišljeno.

Astrolog: Julijana Oremović