Ovo je sjajna godina za parove da dodatno ojačaju svoje veze. Obe će strane željno raditi na rešavanju problema. S tako intenzivnim protokom energije, pažnja prema detaljima biće vrlo važna.

Slobodni će osetiti snažnu potrebu za pronalaženjem partnera. Njihova osetljivost i emocionalne potrebe takođe će sada biti povećane. Oni u vezama naginjaće ponovnom otkrivanju svoje ljubavi. Godina 2021. zahteva od svih nas da budemo iskreni s našim partnerima, i to je jedini način za jačanje veza.

Pročitajte još:

GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2021. GODINU: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš lični broj

GODIŠNJI HOROSKOP: Skoro cela 2021. biće romantična i sanjarska godina, ali njen kraj donosi vrlo tešku energiju

Komunikacija

Bez obzira na razlike, tražili biste zajednički jezik za pomirenje. Diplomatija između partnera biće važna tamo gde se oboje osećaju saslušanima. Veza uspeva kada su oboje voljni slušati drugoga i biti strpljivi.

Uvek će biti uspona i padova, ali samo strpljenje i međusobno razumevanje pomoći će vam da živite svoj najbolji život! Strpljenje s drugima ne samo da će poboljšati vaše romantične veze već i vaše profesionalne i porodične.

Pokušajte shvatiti o čemu razmišljaju, koji su njihovi ukusi i želje. Podignite svoj odnos na viši nivo otvorenom komunikacijom.

Prevladavanje prošlih trauma

Numerologija 2021. sugeriše da će uzburkati stare rane i traume. Ta bolna sećanja mogla bi se sada vratiti na površinu da bi se konačno rešila. Osloboditi se prošlih trauma nikad nije lako, pogotovo ako se osoba sama pojavi na vašim vratima!

Dok se bavite prošlošću, ne zaboravite da je vaš život sada u sadašnjosti i budućnosti. Oduprite se iskušenju i zaustavite se da ne krenete niz tu spiralu. To će vas dovesti do emocionalne zrelosti. Oni koji uspevaju ostati snažni, uživaće u periodu učenja.

Kontrolišite svoje reakcije

Strah od sukoba mogao bi se porasti ove godine usled sve ljubavi. Budući da je 2020. bila emocionalni tobogan, odvojite vreme da se ponovo povežete sa svojim vršnjacima i izgradite zdrave granice koje vas ne izoluju.

Ako ste vrsta osobe koja više voli represiju, setite se da će se te emocije gomilati. A kad se iznenada aktiviraju, nećete ih moći kontrolirati. To će dovesti do agresivnih posledica.

Najbolji način da se izbegne takva agresija bio bi osigurati nesmetanu komunikaciju u svakom trenutku. Budite iskreni i komunicirajte šta god osećate. Čak i kad delite traume, nemojte se suzdržavati. Uvek prihvatajte tuđe gledište, čak i ako se ne podudara sa vašim stajalištem. S ljubavlju i pristojnošću možete upravljati svim vrstama razgovora.

Jedinstvo i odvojenosti

Kako se ove godine ističe ljubav, to znači da će se istaknuti i njen nedostatak. Oni koji su zaglavili u stagnirajućim partnerstvima, biće željni završiti stvari. Oni koji su u ljubavnoj vezi naći će načina da joj dodaju više ljubavi!

Poslednji pokušaj?

Svaka se veza može spasiti uz pravu količinu truda, samo ako su obe strane voljne. Ali morate pažljivo prosuditi vredi li vremena ili je bolje stvari završiti. Kad se sve završi, zaista nema druge nego razdvojiti putove.

Ako inzistirate na lošoj vezi, to će vam doneti samo još povređenosti i ogorčenja. Daleko je bolje biti zreo u situaciji i poštovati se. Setite se srećnijih dana i pustite jedni druge.

Kako bi ljubav bila vrhunac godine, pobrinite se da ovo područje bude usklađeno. Jedna neusklađena stavka može poremetiti sva druga područja vašeg života. Obratite pažnju na detalje i razradite stvari na način koji vama oboma odgovara.

Izvor: Sensa.hr