U četvrtak, 11. februara u 20 sati i 6 minuta Sunce i Mesec spojiće se na 23′ Vodolije i sa energijom mladog Meseca pozvati nas da zauzmemo nove startne pozicije.

Mlad Mesec simbol je završetka, okončanja jednog mini životnog ciklusa i otvaranje novog. On je seme, začetak, rođenje nečeg novog.

Pročitajte još:

OSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misiju

HOROSKOP - MART 2021. DONEĆE DIVNU LJUBAV ZA OVA 3 ZNAKA: Očekuje ih romantičan početak proleća

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA NA DAN ZALJUBLJENIH: 14 februar donosi sudbonosni susret, strast i ljubavne iskre

Mlad Mesec u Vodoliji briše sve senke lažnog, pretvornog, svega onoga što nam oduzima osećaj slobode da budemo ono što jesmo. Zato pogledajte u sebe, u svoja uverenja, u svoje misli. Retrogradni Merkur vam omogućuje da reprogramirate svoje mentalno telo. Pogledajte i oko sebe, gde se kompromitirate, gde odustajete od sebe i poigravate se sa sobom, a ta igra često završi razbijenim kolenima i bolom u želucu.

Pronađite svoje ljude, one koji vas vide, oni koji vas podržavaju i motivišu. Uključite se u grupni rad, grupnu podršku, u tim ljudi koji razmišljaju slično kao i vi i uz koje možete lakše i brže napredovati.

Budite svoji.

Budite originalni (što je lako kad imate sami sebe).

Budite slobodni i nezavisni, udaljite se od svega što vas drži zavezanima za ogradu koja samo što se nije urušila.

Budite revolucionari koji unaprjeđuju svoj život na način da odlučno odustaju od svega neupotrebljivog i dotrajalog.

Dajte sebi i vremena da shvatite šta biste želeli za sebe u budućnosti. Napravite okvirni plan, poigrajte se s novom idejom. Ako su vam umni obzori magloviti i niste sigurni kuda i kako, spustite se u svoje srce – ono zna!

Zanimljivi aspekti prate ovaj mlad Mesec.

PageBreak

HOROSKOP - Budi se nova nada, dolazi nova prilika: Evo šta nam donosi mlad Mesec u Vodoliji (od 11. februara 2021.)
Foto: Shutterstock dnevni-horoskop-za-11-februar-2021-godine-kvadrat-meseca-i-marsa-rizik

Venera se spaja s Jupiterom na 12′ stepenu Vodolije. Nakon što smo u proteklim danima imali suočavanje sa nekim negativnim aspektima odnosa ili s ljubavnim iskustvima iz prošlosti, što za neke nije bilo jednostavno, sada imamo priliku za novi početak. Venera i Jupiter podržava nova poznanstva, ulazak u novi odnos, u sve ono što budi osećaj radosti i zadovoljstva. Budi se nova nada, dolazi nova prilika

Mars i Neptun jačaju viziju, kao i moć ličnog privlačenja. Možemo zavesti i biti zavedeni. Imamo snagu zamišljeno ‘spustiti’ u stvarnost. Ljubavnaiskustva mogu biti vrlo senzualna, ali i romantična.

Saturn u izazovnom aspektu s Uranom stvara neke tenzije, dileme, kao da odvija borba između onoga što je bilo, ali još je još uvek živo te prilike koje nas može odvesti dalje…

I ne dajte na sebe, ne dajte sebi da udarite na sebe, znajte da uvek imate mogućnost izbora, a što vam daje osećaj slobode. Čak i ako se pojavi osećaj nemira, ograničenja ili sputanosti, ne delujte na spolja, već krenite iznutra. Prvo porazgovarajte sa sobom, pa tek onda jasni sebi zakoračite u okolnosti koje želite promeniti.

Uzmi papir i olovku. Napiši poruku sam sebi, što bi od srca poželio samome sebi. Kratko i jasno. Spremi papirić u neku kutijicu…

Uživajte u novim mogućnostima koje bi vam u narednim sedmicama mogao omogućiti ovaj mladMesec. Gledajte na svetlu stranu života. U svakom problemu nalazi se i jedna velika prilika. Prilika za promenu nabolje.

Astrolog: Julijana Oremović