Saturn u Vodoliji i Uran u Biku podstiču na suočavanje sa nekim temama koje nisu do kraja rešene, a koje nam otežavaju kretanje i ostvarenje zacrtanih ciljeva.

Posmatrajte šta će se ovih dana odvijati u vašem životu.

Šta možete pokrenuti, promeniti, shvatiti i proći kroz proces koji će zahtevati da redefinišete neke stare i dotrajale obrasce ponašanja?

Pročitajte još:

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2021. GODINE: Astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

LJUBAVNI HOROSKOP ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Dobre vesti za sve koji traže srodnu dušu

Vreme je napuštanja onoga što je izgubilo vrednost.

Vreme je kada počinjeno stvarati nove vrednosti, a sve započinje otpuštanjem starog i dotrajalog. Vraćanje unazad može biti jedna od opcija kako bismo bolje shvatili nešto što nas još uvek muči.

I ako na tom putu naiđete na neke prepreke, nemojte gubiti živce. Reč je o čišćenju i stvaranju novog prostora unutar kojeg ćete u budućnosti stvarati nove i bolje okolnosti.

Naredna dva dana, pet planeta u Vodoliji (Saturn, Merkur, Jupiter, Venera, Sunce) i tri u Biku (Mesec, Mars i Uran) dovode neke okolnosti do kulminacije, a to dodatno podcrtava aspekt između Saturna i Urana.

Danas, 17. februara Mesec se susreće sa Uranom i ulazi u kvadrat sa Saturnom. Dolazi do jake emocionalne aktivacije koja zahteva smirenost i odlučivanje tek nakon što se emocije stišaju.

Pripazite na novac, negujte svest o tome koliko vredite. Osećate li da nešto gubite, ne brinite, to je samo početak nečeg novog.

Bez straha od budućnosti prihvatite ono što se događa i otpustite sve ono što više nije vaše i šta vam više ne treba.

I polako, ne žurite, budite u skladu sa sobom i svojim potrebama

Astrolog: Julijana Oremović