Pun Mesec u Devici 27. februara pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodi o svega onoga što nam više ne služi. Ovaj period predstavlja idealnu šansu da se oslobodite loših navika, emocionalnog prtljaga i suočite se sa nekim ličnim izazovima.

Pun Mesec ovoga puta boravi u pragmatičnoj i analitičnoj Devici, pa je ovo vreme kada preispitujemo svaoje navike, svakodnevne rituale i donosimo racionalne odluke. Njegov sjaj pomaže da pročistite telo, um i dušu.

Pročitajte još:

NAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku Riba

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 20. MARTA 2021. GODINE: Sunce u Ribama podstiče ih da zablistaju

Evo na koja 3 horoskpska znaka će najbolje uticati pun Mesec u Devici (od 27. februara):

Blizanci

Pun Mesec utiče na vašu kuću doma i porodice i osetićete ga na izuzetno ličnom nivou. Njegova energija u Devici podstiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se rešite i emotivnog prtljaga iz prošlosti. Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bićete i izuzetno produktivni i inspirisani.

PageBreak

HOROSKOP - PUN MESEC U DEVICI NAJLEPŠE ĆE UTICATI NA OVA 3 ZNAKA: Očekuje ih svetlija budućnost (od 27. februara)
Foto: Shutterstock horoskop-pun-mesec-u-devici-27-februar5

Vaga

Za vreme punog Meseca želećete da se osamite i povučete nazad u svoju čauru kako biste iz nje izašli kao još lepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora. Želećete da se povežete sa svojom dušom, zalečite neke stare emotivne ožiljke. Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi ppmoći će da razbistrite um. Ciklus punog Meseca predstavlja kraj sa nekim lošim mislima i osećanjima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Meseca u Devici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije. Pod sjajom punog Meseca imate hrabrosti da se suočite sa negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osećaćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite  svetliju budućnost i sve promene koje dolaze.

Izvor: Lovesensa