Mars, planeta akcije, biće pozicionirana u znaku Blizanaca od 3. marta do 23. aprila. Tokom ovog tranzita reči će imati posebnu snagu, ali važno je da budete oprezni kada dođe do emocionalnim impulsa. Napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog i dobro organizujte svoje planove i prioritete.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi Mars u Blizancima od 3. marta do 23. aprila:

Pročitajte još:

OVA 3 ZNAKA OČEKUJE PREOKRET SUDBINE OD 13. MARTA: Mlad Mesec u Ribama sve menja u njihovom životu

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MART 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac

Ovan

Pokušajte d aizbegnete sukobe. U ovom periodu u sebi ćete nositi mnoge tajne, ali možda sada nije pravi trenutak da ih otkrijete. Mogući su konflikti sa partnerom ili članovima porodice. Birajte reči jer lako možete izgovoriti i ono što ne mislite, a povredićete bliske ljude. Pazite na svoju karmu.

Bik

Mars u Blizancima podstiče vas da organizujete svoje finansije. U prethodnim danima imali ste više troškova, a sada je trenutak das napravite plan i osmislite svoj budžet. Pokušajte da štedite i izbgnite nepotrebne troškove.

Blizanci

U narednim nedeljama vaše raspoloženje će se naglo promeniti. Želećete više vremena da provodite sami sa svojim mislima. Potrebna vam je samoća kako biste se opustili i isplanirali dalje korake ka svojim ciljevima. Ne osećajte grižu savest zbog ove potrebe, već objasnite prijateljima i porodici da vam je potrebno malo vremena samo za sebe.

Rak

Vi ste vrlo emotivni po prirodi i teško iskazujete svoja osećanja. To će vam dodatno otežati Mars u znaku Blizanaca, ali vreme jda napravite korak ka promeni Recite bliskim ljudima kkao se osećate, oslobodite se emotivnog tereta i ne zaboravite da saopštite svakog dana VOLIM TE osobama do kojih vam je zaista stalo.ž

Lav

Mars u Blizancima vas podstiče da "očistite" svoje okruženje od toksičlnih odnosa. Neki ljudi ne zaslužuju vašu pažnju i ljubav. Ako su vas nekoliko puta emotivno ppovredili i razočarali, vreme je da sprečite taj talas negativne energije.

Devica

U ovom periodu najviše ćete se fokusirati na posao . pred vama su sjajne mogučnosti i postižete dobre rezultgate u onome što radite. Jedino što vas blokira jeste vaša sklonost perfekcionizmu i samokritici. Ne dozvolite da zbog posla zapostavite privatni život - pronađite ravnotežu.

PageBreak

HOROSKOP - Mars sutra ulazi u Blizance: Očekuje nas turbulentna ljubav od 3. marta do 23. aprila
Foto: Shutterstock horoskop-mars-u-blizance-turbulentna-ljubav-od-3-marta-do-23-aprila_160707887

Vaga

U prijateljskim i romantičnim odnosima budite potpuno iskreni, jer sve što sada sakrijete može kasnije doneti posledice. Trudite se da ispravite neke greške iz pšrošlosti i osvestite svoju emotivnu stranu. Zajedništvo i empatija vas vode na put LJUBAVI.

Škorpija

Očekuje vas napet period u ljubavi. Moguća je ljubomora i zavist, a teško ćete uspostaviti granice. Kažite partneru kako s eosećate i šta vam smeta. Dobra i iskren akomunikacija je ključ svakog odnossa. Ipak, nbe dozvolite da razgovor preraste u raspravu jer tako ništa nećete uspeti da rešite.

Strelac

Na polju ljubavi vas očekuju brojni izazovi. Ni slobodni, ni zauzeti Strelčevi neće znati šta žele, a usled toga dolazi do težeg donošenja odluka. Poslušajte svoje srce i sačekajte sa krupnim potezima. Zamolite Univerzum da vam pokaže pravi put i posmatrajte situaciju iz šire perspektive.

Jarac

Vaše vibracije su visoke imate sjajnu energiju. Vamqa ovaj tranzit donosi poletnost i šansu da završite mnoge poslove. Više ne ignorišete svoje potrebe i želje što vas motiviše da s eoduprete stresu i svakodnevnim pritiscima. Udovoljirte sebi čašom crnog vina uz večernju opuštajuću kupku.

Vodolija

Mars u Blizancima testira vaše polje ljubavi. Ikao je vaše srce nežno i osećajno, ego vam ne odzvoljava da izrazite osećanja što može doneti turbulencije na emotivnom planu u odnosu sa partnerom. Ovo je prolazan period, ali pokušajte maksimalno da se oduprete negativnim vibracijama.

Ribe

Očekuje vas napet period u porodičnim odnosima. Otkriće se mnoge tajne i doći će do rasprave, ali vi nikako ne zauzimajte strane. Pokušajte da donesete mir i aktivirajte razum u kritičkim situacijama. Mnoge stvari i neće biti u vašoj kontroli, ali u takvim situacijama nema razloga da budete uznemireni.

Izvor: Lovesensa