Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta 2021. godine i šalje talaseljubavi i lepote na naše kosmičko nebo. Nosi nežnu, eteričnu energiju koja nas nadahnjuje da sanjamo, stvaramo i zamišljamo bolju stvarnost za sebe.

Potrudite se da u ovom periodu vaše misli, reči i postupci budu usklađeni sa svim onim što želite, posebno pod uticajem ovog mladogMeseca.

Pročitajte još:

HOROSKOP - MARS U BLIZANCIMA DONOSI SREĆU ZA OVA 2 ZNAKA: Ostvaruju sve što požele, ljubav dobija novi sjaj

OVO JE NAJMUDRIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Retko prave greške, veruju sebi i najvažnija im je sloboda

Odvojite trenutak da zatvorite oči i zamislite bolji život za sebe i za ceo svet. Zatvorite oči i vizualizujte mir koji zrači vašim srcem i srcem svakog bića.

Pod tamnim nebom mladog Meseca, Venera i Neptun takođe će biti u poravnanju. Ova kombinacija energija može da aktivira našu srčanučakru i nadahne nas da zaronimo u dublju i veću ljubav.

Venera i Neptun zajedno na nebu mogu biti recept za privlačenjeljubavi, lečenje srca i buđenje emocija. Slušajte mudrost koja vam nudi srce i sledite njegova uputstva.

PageBreak

HOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko nebo
Foto: Shutterstock horoskop-venera-riba-stare-ljubavi_1668317761

Obratite pažnju i poslušate svoju intuiciju, posebno ako vam nešto ne ide po planu. Neptun je planeta intuicije i osluškivanja našeg unutrašnjeg glasa. Ponekad može zamagliti stvari ili nam zamagliti vid, ali to je samo zato da bismo naučili šta znači ući unutra, prodreti u dušu i izvući sopstvenu unutrašnjumudrost.

Ako tragate za jasnoćom, posebno u romantičnim odnosima, možda ćete i videti da ovaj mladi Mesec u Ribama donosi novu inspiraciju koja će vam pomoći da lakše donosite odluke.

Venera je planeta koja vlada vezama, ali ne samo romantičnim vezama, već i odnose sa porodicom i prijateljima, novcem, pa čak i odnos sa nama samima.

Ako u bilo kojoj od ovih oblasti ima nezadovoljstva, mladMesec može vas podstaći da radite stvari drugačije ili da stvari vidite na nov način.

Ako želite da razrešite ili oprostite, ova energija je posebno korisna i može vam pomoći da se povežete sa dubljim saosećanjem i ravnomernom, bezuslovnom ljubavlju.

Neptun je planeta bezuslovne ljubavi. Podseća nas da bez obzira na neprijatelje ili pogrešne ljubavi sa kojima se nađemo u ovom životu, uvek postoje neki darovi i neke pouke koje možemo iskoristiti.

Energija Neptuna može ponekad stvoriti ružičastu nijansu nad svim onim što vidimo, pa ako se nešto oseća previše dobro da bi bilo istinito ili ako se u ovom trenutku osećate neodlučno, pronađite strpljenje i sačekajte da stvari postanu jasnije. Na kraju će se magla podići i uspećete da vidite put jasnijiput.

Martovski mlad Mesec je prelep i predstavlja jedan kreativanciklus.

Koristite ovu energiju tokom narednih nedelja da biste manifestovaliželje i sanjali, istraživali nova područja vaše sopstvene intuicije i svesti.

Ribe su poslednji znak Zodijaka, a njegova energija nas uvek podseća na to da kao i uvek postoje novi nivoi u koje treba ulagati i putovati.

Život je manje ravna linija, više spirala. Uvek se susrećemo sa različitim stvarima, a svaki put je naše razumevanje sve dublje i bogatije.

Izvor: Lovesensa