Proleće je period oživljavanja, nove energije, otpuštanja starog i lošeg, vreme novog početka koje nam donosi vedrije i optimističnije dane.

Proleće 2021. godine donosi nam pozitivne vibracije, ali i drastične promene. Često je teško prihvatiti da se život menja, ali polako okrećite novu stranicu svog života i verujte da vam život donosi samo najbolje.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Ova 3 znaka imaju šansu da pronađu LJUBAV u martu 2021. godine: Uživaće u blagodetima romantične i pozitivne energije

HOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko nebo

Astrolozi ističu da će proleće 2021. godine biti posebno pogodno za ljubavni život. Od 20. marta do 21. juna dogodiće nam se brojne nove i čarobne situacije, a sve počinje sa prolećnom ravnodnevnicom koja donosi ravnotežu između svetlosti i tame, noći i dana.

Saznajte šta tokom proleća 2021. godine očekuje vaš znak Zodijaka:

Ovan

Početak proleća za vas će predstavljati nezgodan period, ali kada prođu napeti dani, shvatićete zašto su se neke stvari morale dogoditi i biće vam lakše. Budite strpljivi tokom marta meseca, jer Merkur iskače iz koloseka i može vas suočiti sa raznim preprekama. Izazove posmatrajte sa osmehom i puni samopouzdanja i lako ćete uspeti da ih prevaziđete. April će biti srećan mesec za vaš znak.

Bik

Očekuju vas velike promene, ali i velika odlučnost. Preuzimate kontrolu nad plkjem ljubavi, porodice i posla i donosite važne odluke. Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, napravite plan i uložite sav napor ka pozitivnoj transformaciji. Radite na postizanju svojih ciljeva, ali ne zaboravite da izdvojite malo vremena za sebe i opuštanje. Prati vas sreća i energija uspeha!

Blizanci

Tokom proleća mogući su finansijski problemi. Ipak, kao Blizanci, imate sjjanu moć prilagođavanja i možete lako pronaći rešenja ukoliko se potrudite i na njih fokusirate. Od maja zvezde vam spremaju pozitivna iznenađenja koja će vam vratiti radost.

Rak

Umorni ste od čekanja da se stvari promene na volje i konačno uzimate sudbinu u svoje ruke. Ovo se naročito odnosi na ljubav i porodične probleme. Očekuju vas romantična uzbuđenja i nove strasti. Otvorite srce za ljubav.

PageBreak

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Najbolje će biti u ljubavi! Saznajte šta vaš znak očekuje do 21. juna
Foto: Shutterstock horoskop-za-prolece-2021-godine-od-20-marta-do-21-juna_1044346498

Lav

Tokom proleća očekuju vas usponi padovi, kao i nepredvidivi problemi na polju karijere. Ne dozvolite da vas to sputava i obeshrabri, već glavu gore i nastavite napred. Pokušajte da promenite taktiku za bolje rezultate. Mogući su problemi u komunikaciji.

Devica

Drage Device, očekuje vas more promena tokom proleća 2021. godine, ali ne brinite, sve će biti vrlo pozitivne. Proleće je za vas period buđenja i impresivne energije. Bićete efikasni, bistri, dinamični i kreativni, što znači da imate tačno ono što je potrebno za postizanje vaših ciljeva, kako na ličnom i tako na profesionalnom planu. Verujte u sebe!

Vaga

Preuzimate kontrolu nas svojim životom. Proleće je najbolje vreme za pokretanje novih poslovnih ideja. Budite ambiciozni, vredni i što se više trudite bićete uspešniji. Moguće je zaljubljivanje i početak novih veza.

Škorpija

Ovo je pozitivan period za vas drage Škorpije, iako se mogu pojaviti problemi u ljubavnim vezama. Vrlo ste disciplovnai i odlučni, poštujete pravila i lako ostvarujete svoje ciljeve. Kada se osetite zbunjeno i ne vidite izlaz, Mars i Saturn će vas voditi i dati vam ključeve uspeha. Intuicija je vaš odličan vodič - slušajte svoja osećanja i unutrašnji glas.

Strelac

Proleće vam donosi strasnu ljubav i neverovatan uspeh. Držite se svojih ciljeva i trudite se da rešite stvari na vreme i verujte - na dobrom ste putu. Vaša energija će biti impresivna i imaćete sjajne ideje. Ciljajte na visoko!

Jarac

Ovog proleća vi ste jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka. Zvezde vam donose radost u različitim sferama vašeg života. U aprilu Mars i Saturn vam donose dodatni podsticaj za napredak u vašim projektima. Maj donosi velike promene u finansijama na bolje, pa iskoristite ovaj period prosperiteta i uložite u neke vredne projekte koji vam mogu doneti uspeh u budućnosti. Na poslovnom planu očekuje vas zanimljiva ponuda.

Vodolija

Na početku proleća očekuju vas nepovoljne vesti, ali kako dani budu prolazili imaćete dobre okolnosti na polju finansija. Mogući su nesporazumi i razočaranja, ali na kraju ćete pronaći pravi put kada je reč o poslu. Imate divnu podršku partnera koja vam mnogo znači. Podelite svoje probleme i negativne emocije sa bliskim ljudima - slušajte vredne savete.

Ribe

Proleće će za vas zaista biti napredan period. Jedina nelagodnost očekuje vas u maju kada ćete biti pomalo pod stresom. Na ljubavnom i profesionalnom planu vas prati sreća, ali iskoristite ovaj period za porodične i profesionalne projekte i promene. Vaša pojačana intucija i kreativna energija doosi vam sjajnu harizmu, samopouzdanje i hrabrost za donošenje velikih odluka.

Izvor: Lovesensa