Kako se približavamo kraju zime, očekuje nas lep početak koji donosi romantičnimladMesec u Ribama.

Pred nama su sunčani dani proleća, period kada priroda cveta i ravija se, a zajedno sa njom procvetaće i naš optimizam i želja za napretkom.

Mlad Mesec u Ribama donosi divne vesti za vaše srce - razne mogućnosti i romantična uzbuđenja!

Za vreme mladog MesecaSunce, Venera i duhovna planetaa Neptun biće takođe u Ribama, što će se naročito pozitivno odraziti na ljubav i ostvarenje snova.

Predstavljamo vam astrolološki vodič za mlad Mesec u Ribama - Evo šta treba da uradite, a šta da izbegavate!

3 stvari koje treba DA uradite za vreme mladog Meseca:

1. Neka vas vodi vaša intuicija

Energija Riba je duboko intuitivna i orijentisana na osećanja. Stelijum planeta u Ribama čini da svi imamo priliku da stupimo u kontakt sa svojim osetljivim stranama na dubok i tanscendentalan način. Umesto da se oslanjate na logiku, razum i praktičnost, sada je vreme da se fokusirate na svoje emocije i intuiciju. Isključite telefon, prošetajte prirodom ili zapišite svoja osećanja u dnevnik.

2. Povežite se sa svojom duhovnom stranom

Mlad Mesec je odlično vreme za stupanje u kontakt sa vašom duhovnom stranom. Ali zbog posebno mistične prirode energije Riba, ova lunarna energija je još zrelija za aktivnosti višeg uma. Možete probati sezonski ritual kako biste se uskladili sa trenutnom energijom, praktikujte opuštajuću meditaciju mladog Meseca da biste poboljšali fokus. Koristite rituale prizemljenja i kristale za privlačenje pozitivne energije. Uradite sve što vam odgovara i pomaže da se prilagodite vibraciji mladog Meseca.

PageBreak

3. Izražavajte svoje emocije kroz kreativnost

Energija Riba je emotivna, maštovita i obrađuje svet simbolizmom - što objašnjava zašto ćemo se verovatno osećati super kreativno pod ovim mladim Mesecom. Ako ste umetnik ili stvaralac u bilo kom obliku, iskoristite ovu lunaciju za planiranje novih projekata ili jednostavno stvorite nešto lepo za sebe što odražava vaše emocionalno stanje. Čak i ako se ne smatrate kreativnim tipom, postoji mnogo načina kako vam energija Riba pomaže da usmerite svoja osećanja. Napravite plejlistu svojih omiljenih pesmama, obojite bojanku za odrasle ili isecite slike iz starih časopisa i napravite kolaž.

3 stvari koje NE treba da uradite za vreme mladog Meseca:

1. NE foksurajte se samo na obaveze i materijalne stvari

Zahvaljujući uticaju duhovno prilagođenih Riba i planete iluzije Neptun (koja se poraavnjava sa Suncem i Mesecom za ovo lunaciju), vibracije ovog mladog Meseca traže od vas da pustite mašti na volju. Većina nas svoj moderni život provodi vezan za logističke stvari, poput vremenskog rasporeda, rasporeda, budžeta i planiranja. Pod ovim mladim Mesecom zamislite najlepšu verziju svoje budućnosti koju možete. Sada dozvolite sebi da se bez ograničenja povežete sa tim maštanjima - jer nikada ne znate koje bi se nove mogućnosti mogle pojaviti kada im otvorite svoje srce.

2. NE zaglavljujte se u svetu iluzija

Ribe su promenljivi horoskopski znak, donosi vam različitu energiju, samo treba da pratite taj tok. Međutim, ova hirovita i sanjarska energija može vas uvesti u svet iluzija. Dakle, ako imate ciljeve za mlad Mesec koje pokušavate da manifestujete, poželećete da se držite na pravom putu. Sekstil Meseca i Plutona daće vam podsticaj da odredimo svojuu misiju i otvorimo put za napredak.

3. Ljubavna zabluda

Vibracije mladog Meseca imaju uticaj na ljubav. Ako ste skloni zaljubljivanju na prvi pogled, pripazite. Venera (planeta ljubavi, romantike i lepote) takođe je u znaku Riba, tik uz Neptuna (koji je planeta iluzija i zabluda). Zbog ove planetarne kombinacije lako ćete staviti naočare u ružičastoj boji kada je reč o ljubavi i idealizovati osobu koja nije baš i prava osoba za vas. Iako je ovo period za nove veze, pazite kome poklanjate srce.

Izvor: Lovesensa