Ovo je najnežniji horoskopskiznakZodijaka koji je pun istančanih emocija i lepe energije. Imaju razvijenu empatiju i vrlo su brižni u međuljudskim odnosima - uvek se vode isključivo srcem.

Reč je o Raku!

Rak ima stalnu želju da se povuče u sigurnost svoje školjke kako bi se zaštitio. Ovim emocionalnim znakm vlada Mesec koji simbolizuje majčinskiinstikt i nostalgiju.

Pročitajte još:

NAJVAŽNIJE GODINE U ŽIVOTU SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Saznajte kada vas očekuju najveće promene

Astrolog objašnjava: koje su pozitivne, a koje negativne osobine svakog horoskopskog znaka

Oni su blagosloveni dubokom sentimentalnom snagom i sposobnošću za stvaranje okruženja u kojima osećanja mogu isplivati na površinu.

Element Raka je voda, što znači da se kroz niti osećanja lako povezuju sa drugim ljudima. Rak je okean emocija, uronjen u beskrajnu svest i intuitivnu snagu.

Baš kao što se Rakovi prilagođavaju plimi okeanskih talasa, tako se menja i njihovo raspoloženje. Oni su osetljivi na osećanja drugih ljudi. Udobnost i emocionalna sigurnost su važni za Raka, pa će otvoriti srce samo ako osete da im se zauzvrat pruža osećaj energetskezaštite.

Uljubavi su izeuzetno odani, predani i puni saosećanja. Sa druge strane, teško ulaze u veze i otvaraju se jer se plaše da ne budu povređeni. Najviše im prija rutinska i mirna prirodna odnosa u kojoj su sve karte otvorene. Za njih je savršenaljubav mirno more, bez turbulencija.

U ljubavi vole privatnost, intimu i zatvorenost. Umesto izlazaka i velikog društva, više vole da uživaju u društvu partnera u porodičnomdomu uz romantičnuvečeru ili omiljeni film.

Njihovi savršeni partneri rođeni su u znaku Škorpije, Ribe, Bika i Device.

Izvor: Lovesensa