Sunce ulazi u Ovna 21. marta i počinje vladavina prvog znaka Zodijaka, kao i astrološka nova godina. Ovo je period kada se pronalazi unutrašnjasnaga i mudrost.

Vladavina Ovna u 2021. godini ne sadržinijednu retrogradnuplanetu, što znači da nas očekuje samo energija napretka. Postižemo više ciljeve i otpuštamo razne strahove.

Početak vladavine Ovna donosi nam i proleće - period plodnosti, cvetanja, novog života i divne energije.

Pročitajte još:

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK IMA DUŠU ANĐELA: Pravo je bogatstvo imati ga kao prijatelja

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE BAJKOVITA LJUBAV OD 13. MARTA: Evo kome će se polje romantike drastično poboljšati

Bez obzira koji deo ciklusa doživljavate, vladavina Ovna nas ohrabruje da pozdravimo nove promene. Podstiče nas da koristimo kreativnu energiju i koristimo je za postizanje svojih ciljeva, projekata i snova.

Krećemo ispunjeni novom mudrošću i sigurni smo u svoje sposobnosti. Krećemo na novo putovanje i najbolje koristimo osobine Ovna, našeg vatrenog znaka.

Evo koji će datumi biti ključni za vreme Sunca u znaku Ovna:

20/21 marta - prolećna ravnodnevnica

Ravndnevnica je trenutak ravnoteže i dan koji nas povezuje sa našim duhovnim vodičima. Dan i nić isto traju i donose nam izbalansiranu energiju, pa iskoristite rituale za postizanje željenog cilja.

25. mart - Konjukcija Venere i Sunca

Kako se Venera poravnava sa Suncem, dobijamo snažnu dozu njene energije. Venera je planeta ljubavi, veza i novca. Ona nas podseća na našu žensku energiju. Poštujete svoje kreativne moći i donosite neke smele i hrabre odluke vođene srcem.

28. mart - Pun Mesec u Vagi (Veliki trigon)

Sezona Ovna donosi nam jedan od najčarobnijih punih meseci u godini. U vreme punog Meseca u Vagi, Mesec će se zajedno sa Marsom i Saturnom poravnati u savršen trougao poznat kao Veliki trigonkoji se smatra srećnim, zaštitničkim, pa čak i magičnim! On predstavljaju harmoniju i lak protok energije između kosmičkih energija. Mars i Saturn, zajedno sa Mesecom, udružuju snage da bi nam pomogli da budemo motivisani, naporno radimo i sledimo svoje snove i ciljeve. Ovo je snažna manifestaciona energija koja nam zaista može pomoći u rešavanju projekata za koje smo možda mislili da su preveliki ili preambiciozni. Nešto će možda kulminirati za vas tokom ovog punog Meseca - moćićete da oskoristite plodove svog rada.

PageBreak

HOROSKOP - SUNCE ULAZI U OVNA I DONOSI NAM NEŠTO ČAROBNO: Privcite ono što želite od 21. marta do 21. aprila
Foto: Shutterstock horoskop-sunce-u-ovna-carobno-od-21-marta-do-21-aprila_228295756

28. / 29. marta - Hiron sa konjunktom Sunca

28. mart donosi pun Mesec, ali i poravnanje Sunca i Hirona. Hiron je asteroid koji je poznat kao ranjeni iscelitelj. Njegova energija pomaže nam da shvatimo svoje traume i rane i pretvorimo ih u portale snage, nadahnuća i lečenja za sebe i za druge. Kako Hiron uliva svoju energiju sa Suncem, mi dobijamo sve veću podršku da zacelimo i pretvorimo naše rane u moćne izvore nadahnuća.

3. aprila Merkur ulazi u Ovan

Merkur ulazi u Ovna stvarajući niz kosmičkih tela u ovom znaku. U ovom trenutku imamo Sunce, Merkur i Veneru u Ovnu, zajedno sa asteroidima Ceres i Kiron, i patuljastom planetom Eris. Sva ova snažna Ovan energija dodaje ulje na vatru i pomaže nam da povučemo neke smele poteze. Sa Merkurom koji je sada u Ovnu, možda ćemo morati da budemo malo pažljivi nad onim što smo odlučili da podelimo sa drugima i da ne kažemo stvari zbog kojih ćemo kasnije možda zažaliti. Energija Ovna može biti impulsivna, pa je to samo nešto za gledanje!

9. april - kvadrat Marsa i Neptuna

Ovo je zanimljiva dinamika energije koja nam može pomoći da razmišljamo kreativnije i fleksibilnije. Uz svu ovu motivacionu energiju koja cirkuliše poslednjih nekoliko nedelja, ova energija može nam pomoći da razmišljamo drugačije i možda nađemo novi kreativni način na koji to možemo učiniti. Ako tražite jasnoću i pojačate svest, ova energija može biti korisna.

11. april - mlad Mesec u Ovnu

Mlad Mesec u Ovnu jedan je od najsnažnijih za manifestaciju i vizualizaciju - privucite u život ono što želimo. U vreme ovog mladog Meseca, događaju se Venera i Pluton koji su veoma aktivni, jačajući našu unutrašnju moć i pružaju nam priliku da se uzdignemo i zatražimo ono što je s pravom naše. Ovo je vreme za povezivanje sa višim ja i spoznavanje svoje vrednosti.

14. aprila - Venera ulazi u Bika

Venera voli da bude u Biku i donosi skladnu energiju. Počećemo da osećamo da se stvari malo usporavaju i možda ćemo želeti da budemo metodičniji u vezi sa svojim sledećim koracima.

18. april - Konjukcija Sunca i Merkura

Poravnanje Sunca i Merkura uvek je poseban događaj u pitanjima komunikacije i prisluškivanja skrivenih poruka naše podsvesti i intuicije. Obratite pažnju na bilo koju poruku koju dobijete ovog dana.

19. / 20. aprila - Sunce u Biku

Sunce napušta Ovna i ulazi u vladavinu Bika.

Izvor: Lovesensa