Horoskop - Pun Mesec nas očekuje u nedelju, 28. marta, kada Sunce u Ovnu formira opoziciju sa Mesecom u Vagi. Ovo je vreme kulminacija i obećanja da će se završiti nešto započeto u periodu mladog Meseca.

Ova pojačana lunarna energija donosi snažne emocije, romanse, dramatične prekide veza i promene koje menjaju naše granice i podstiču nas da izađemo iz zone ličnog komfora.

Pun Mesec ulazi u znak Vage za vreme vladavine Ovna. Polaritet Ovan-Vaga je vrlo zanimljiv astrološki spoj. Ovan je hrabar, tvrdoglav i pomalo samoživ, dok je Vaga simbol ljubaznosti, kompromisa i ravnoteže.

Pročitajte još:

MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2021. GODINE: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE SREĆA i BOLJA BUDUĆNOST OD 21. MARTA: Prolećna ravnodnevnica donosi im blagostanje

Zato će ovaj pun Mesec imati važnu misiju - motiviše nas da kreiramo balans između zadovoljenja ličnih potreba i uvažavanja drugih, između nezavinsosti i potrebe za vezivanjem.

Pun Mesec u Vagi fokusira se na jednakost i pravdu, i podstiče nas da svaki odnos stvaramo na autentičan način, sa pravim granicama, ali i razvijenom empatijom i zdravom dozom ljubavi.

U mnogim emotivnim odnosima otkrićemo nešto novo, do sada skriveno i tajanstveno. U vreme punog meseca Venera se poravnjva sa Suncem i donosi čarobnu energiju za rešavanje sukoba. Uspećemo da rešimo mnoge odnose iz prošlosti, učićeno kako da oprostimo i oslobodimo se toksičnih osećanja i loših uspomena.

Saturn stvara trigon sa Severnim mesečevim čvorm i usklađuje se sa Suncem i Mesecom. Ovo je dobar aspekt za razvoj i učenje, ali i za komunikaciju sa autoritetima, šefovima, poslovim partnerima.

Pun Mesec u Vagi imaće najnačajniji uticaj na Ovna, Raka, Vagu i Jarca.

Izvor: Lovesensa