Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA PROCVAT ŽIVOTA I KOSMIČKO POKRETANJE LJUBAVI: Pun Mesec u Vagi donosi nam isceljenje i moć da privučemo čuda (28. mart 2021.)

Horoskop otkriva - pun Mesec u Vagi donosi harmoniju, pojačanu intuiciju i kosmičku ljubav! Saznajte šta vas očekuje od 28. marta...

  Izvor: Foto: Shutterstock

Znak Vage će uvek predstavljati balans unutar celine, harmoniju, odnose svake vrste, kako ljubavna, tako i poslovna partnerstva, sa javnošću, sa pravdom, sa diplomatijom i pregovorima. Ova godina 2021. u samom ispisivanju brojeva nas podseća na ravnotežu, na podvlačenje crte, na zaokruživanje, na odluku, na potpunu odgovornost, ali i na suštinsku vrednost, lakoću, lepotu u istini. Na posletku i na pokretanje, sublimiranje vrednosti i akciju Broj 2 se dva puta ponavlja, naglašava, a predstavlja naše odnose i pripadnost, kako se konektujemo, koliko smo povezani na nebo, na izvor, na svoje Više Ja, ali i kako osluškujemo svoje telo, partnera, to na šta se konektujemo, kakvu to energiju gajimo i unosimo u sebe, kakav je osećaj u telu, šta kaže onaj nepogrešivi deo nas INTUICIJA. Broj 1. Na kraju nas pita šta ćemo sa tim da uradimo? Vodi nas i sve naše stavlja u akciju!

Pročitajte još:

PUN MESEC DONOSI VELIKU SREĆU ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Moćna energija i blagostanje od 28. marta

HOROSKOP - U narednim danima svemir nam šalje čarobnu energiju: Evo kakvu karmu nam donosi povezanost Marsa i Mesečevih čvorova

Sunce je egzaltirano na 8° znaka Ovan, u egzaktnoj konjunkciji sa Venerom vladarkom Ascedenta i čitave ove Lunacije i Kironom značajnim isceliteljem ovog vremena. Nalaze se na samom vrhu 6.. Kuće i govoriće o nekoj ličnoj isceliteljskoj hrabrosti, suočavanju i odluci, konačnosti, hrabroj transformaciji i isceljenju, pokretanju na lepše, bolje i lakše. Hrabra odluka o promeni sledi na nivou fiziologije, tela, zdravlja, isceljenja po pitanju posla, službe, zaposlenih, možete nabaviti novog kućnog ljubimca koji će vam definitivno izmeniti rutinu života.

Svakako će pozicija dispozitora Marsa na 14° u konjunkciji sa Severnim Mesečevim Čvorom u znaku energičnih, brzo mislećih ali uklještenih Blizanaca u 8. kući biti vrlo značajna za tumačenje ovog momentuma. To može biti jedna potpuno nova, tačna i precizna kreacija, postavljanje višeslojnog semena, stvaranje nečega barem duplog! Ovo je buduća sigurna transformacija, regeneracija, oplođenje, začetak novog života na temeljima svega najboljeg od prethodnog i više od toga koji sledi! Može biti malo odloženo ili jako duboko, oduvek trebovano, san snova, želja nad željama, ali dolazi sigurno! Ova slika govori o smislu i lepoti otpuštanja i umiranja kako bi nešto drugo moglo da dođe, da se rodi. Smišljena akcija koja će promeniti nas, osloboditi nas, naš život, promeniti našu energiju, naše misli i obrasce, čitav naš mikrokosmos podesiti na najbolje sada i ovde, jer postoji i sutra i juče koji nas jedva čekaju stabilne u sada, koji nas podržavaju u tome.

Mesec na 8° znaka Vage na samom početku 12. kuće ukazaće na tendenciju promene i transformacije sa ciljem isceljenja i postizanje balansa u osećanjima u partnerstvu, u odnosima sa svima, sa svojim strahom, sa svojom senkom, sa svojim duhovima prošlosti, sa precima, sa dogmama, sa sa svojim demonima, sa neprijateljima, sa onim u šta verujemo, sa Bogom, tvorcem, sa psihom, sa SOBOM! Dispozicijom odlazi u egzaktu opoziciju, pa ovo mozemo nazvati sistemom ogledala, iluminacije. Svako naš udah može se odraziti na okolinu! Sve što osetimo, što predosetimo odraziće se na našu fiziologiju pa automatski ostaviti večiti trag, zapis na nesvesnom na psihi... Mi imamo moć, mi imamo svest. Preuzmimo hrabro, bez ega, bez traženja pravca i smera kako bi nekoga okrivili, opravdali, razrešili greha ili osudili. Ne glumimo sveštenika, tuđeg Boga. Preuzmimo odgovornost za sebe zagrljajem svega našeg u ljubavi, u radosti celine, a ne zatvaranjem u ćeliju, sa šibom za iskupljenje greha... Prihvatimo svoj osećaj, taj što se STVARA U NAMA, bol, patnju, napuštenost, odbačenost, trpnju, zlostavljanje, mobing, preuzmimo svesno, zagrlimo to sećanje jer je naše, od ko zna kada. Osvestimo na način Sunca!

Baš kao što i Sunce svedoči mnogim nepravdama i velikim stvaranjima i ne ugasi dan, niti nas sprži od prevelikog uzbuđenja, već jednako vitalizuje, hrani i napaja sve. Sunce nam daje i Mesec, koji se na istom izvoru napaja, ali će svakoga iznutra, u mraku pitati kako se sada osećaš... Zatim se Sunce ponovo pojavi u svom svom svetlu, sjaju i veličini znajući svoju svrhu radosti stvaranja života, vitalnosti. Sunce zna da svakog dana ima mnogo onih koji su svojom voljom odlučili da jesu to od juče, ali da mogu da se promene sada, da mogu da odaberu šta će da zrače, da promene sutra. I da znate, svi imamo svoje Sunce, snagu volje i mogućnost izbora lepšeg za nas, harmonije! Ipak je Vaga zemlja na koje Sunce ume da se prizemlji. Upravo, tako i mi možemo da prihvatajući osećaj da stvorimo balans, harmoniju unutar nas, da odaberemo ko smo i ko želimo da budemo.. Zaista ova nova odluka mora biti lagana, zadovoljavajuća, namera treba da bude stvorena na osnovu osećaja o sopstvenoj vrednosti, o stvarnoj količini blagoslova i lakoće koje posedujemo, uz vođstvo svevidećeg, sveznajućeg vodiča u nama.

Odnosi, partnerstva, osvešćivanje i prihvatanje, Jin i Jang, Muški i Ženski princip kao simboli opozicije svetala i Punog Meseca u znaku Vage, takođe su snažno naglašeni i kroz simboliku Marsa i Venere koji su vladari svetala. Dobra vest je da Venera obrazuje fenomenalni aplikacioni sekstil sa Marsom svojim dispizitorom, dok je krajnji dispozitor egzaltira i na ovaj način donosi taj osećaj uzbudljivosti, ali i potpuno drugačiji pristup. Sve ukazuje na kooperaciju, na saradnju. Prepuštanje u odabiru boljeg, lepšeg, kvalitetnijeg, udobnijeg, lakšeg našina života. Sve ukazuje na sveto jedinstvo! Na uceljenje i stvaranje celine.

Mesec, Sunce, Uran na značajnom 8° stepenu naglašavaju sliku završetka baš kao i završni 29° Vage, stepen Ascedenta Lunacije za Beograd i region. Sve počinje poslednjim stepenom, sublimiranom energijom znanja o odnosima, o dualnosti, o potrebi za spajanjem, znanja najdubljeg o harmoniji, miru i balansu, znaka pravde i lakoće. Evidentno je da će broj 8. naglasiti način protoka ove energije.

Naime, u numerologiji 8. je broj beskonačnosti i manifestacije. Broj 8. predstavlja izuzetnu energiju osnaživanja i podržava sve fokusirane napore i namere koji mogu da se manifestuju u materijalnom svetu. Njegova moć leži u sposobnosti da se manifestuje na svim nivoima, pa kada se pojavi broj 8. mi znamo da je izuzetna snaga kanalisana za brzo ispoljavanje svega što je usmereno, jasno fokusirano, baš poput lasera, magneta. Broj 8. pojačava sve na šta je fokusiran! Prisustvo energije Punog meseca, Urana i broja 8. usklađeno je direktno sa našim središtem, sa našim SRCEM i otelovljava sve osobine naše duše: bliskost, ljubav, nežnost, čulnost, osećajnost, zagrljaj, intuiciju.

Naravno za ovo je potrebna naša puna, celovita energija, hrabrost, snaga i njeno ispoljavanje, zauzimanje za sebe, za svoj život i sjaj, plemenitost, potrebe duše... Ovaj kanal je toliko moćan da može da pomeri čitavo čovečanstvo u našu sledeću fazu, gde je fokus, vrh usmeren na bezuslovnu LJUBAV. Naravno, svaki proces porođaja, rađanja, postajanja, materijalizacije je bolan i uzbudljiv u jednakoj meri. Ovaj konkretno označava prevazilazak, preobraćaj sa „sada“ na „novo sada“. Bićemo podržani i/ili prinuđeni da „pustimo“ ono što ne služi našoj najvišoj i najboljoj svrsi, što ne služi našoj evoluciji, bilo da su to toksični odnosi, zastareli načini razmišljanja ili navika da umanjujemo našu pravu svrhu. Svi do jednog se susrećemo licem u lice sa tačkom ponovnog otkrića, a vreme je SADA! Zato, hajde da svi zajedno projurimo kroz ovaj energetski kovitlac, buru, oluju, grmljavinu, uragan!

Mars na 14° znaka Blizanci ukazuje na veoma snažnu energiju, dinamizam kakav dugo nismo osetili i zato je najpre jako važno da se u ovim vremenima promena ne osetimo prazno, impotentno. Valja ostati svestan da nas naša ranjivost može dovesti do predaje, ali ne i do potpunog odustajanja od moći, abdikcija nije prihatljivo rešenje. Ovo je jedna od važnih poruka ovog vremena, da se ne odričemo svoje moći, svojih odgovornosti jer je Mars još u trigonu sa Saturnom, sa sada već ulazi i u trigon sa Jupiterom.

Da se ne odričemo svojih ličnih obaveza, finanasijskih, poslovnih, partnerskih koje smo preuzeli, već da ih ispunimo i osvestimo smisao, veću svrhu koja raduje. Mars daje energiju i podržava, ceni, poštuje, ohrabruje naš integritet ne dozvoljavajući nam da klonemo, da odustanemo, da ponovimo naviku predaje i povlačenja. Upravo je to paradigma sa Južnog Čvora koju napuštamo, i u buduće na Severni Čvor postavljamo novo, plod kreativnosti to i jeste obrazac koji nas je držao sputane, koji smo ponavljali godinama, inkarnacijama unazad, a sada je vreme da se oslobodimo od svega toga. Instant energija iz Marsa daje mogućnost da ciljeve možemo da ostvarimo sa vatrenom lakoćom, jer sloboda je istina koja je uvek podržana od Univerzuma. Preuzmimo punu odgovornost za svoja dela, niko drugi nas neće spasiti, samo mi i zato krenimo sada napred bez osvrtanja, sa poverenjem u sebe, u svoju moć promene, u svoje Sunce!

Mars iz Blizanaca na 14° obrazuje kvadrat sa svojim dispozitorom Merkurom u Ribama na 19°. Avantura, preuzimanje rizika, tuđi novac, bankarske i finansijske transakcije sa osećajem viška energije, mogu da ponesu. Ukoliko imate dobru karmu kada su investiranja i velike promene fluktuacije novca u pitanju, sada je vreme da se uključite i razigrate! Ne zaboravite da je to samo DEO karme koju prihvatate da manifestujete i da je to vaš izbor! Probajte i vi koji ste tu radi promene karmičkihzapisa, odlučite sami sa sobom ko ste, bogatašica ili nešto drugo. Ovo je vreme izražene moći transformacije, ali i stvaranja novih polja, otvaranja budućih vremena, postavljanja semena, kreacije. Ovo može zaista da se nazove jednim potpuno novim vidom energije, akcije, rada, dejstva, kao i potpuno novog načina ispoljavanja.

Sunce, svest iz znaka Ovna, ukazuje na naše jedino centralno svetlo spremno da se pripoji sa Univerzalnim putem egzaktnog polusekstila sa Uranom na 8° Bika i uveća kako bi odatle sijalo najšire, za sve.

Mesec, osećanja iz znaka Vage pak znaju za tačnu meru i potrebu za postizanje lakoće.

Mesec je u aplikacionom trigonu sa Marsom, naša energija se ukršta i spiralno pripaja sa univerzalnom duž našeg bića transformišući i oslobađajući na taj način svaki delić nas, stvarajući tako lakoću, potpuno novi poredak, novi udoban svet, novu slobodnu volju da iz osećaja upravlja i predvodi život.

Povezane vesti

Mesec je u egzaktnoj inkonjukciji sa Uranom iz Bika, naša emocija i energija Univerzuma spajaju se u jednu putem adekvatnog podeševanja sa ciljem da nas oslobode, otvore za radost i lepotu. Da putem lakoće i onoga što stvarno volimo, što je vredno nas, slobodno ostvarujemo sve snove. Sve ukazuje na podršku i uzajamnu saradnju, na celinu, na jedinstvo, ukoliko smo zaista spremni na trajno prilagođavanje, promene pravila koja više ničemu ne služe, cepanju papira, prekidu veza koje guše, prihvatanju nove sredine i potpuno novih okolnosti i to zagrljajem, sa stvarnim osmehom, grohotnim.

Jupiter je satkan u svakom naglom pokretu, iznenađenju prekidu. Ekspresijom naše vizije mi zapravo koristimo unutrašnju poruku kako bi se uzdigli i prevazišli. Kada se stvarno fokusiramo na sopstvenu svetlosnu energiju, na slobodu i prevazilaženje limita putem kreativnosti što Mars u Blizancima može da postigmđne i radi, na prelazak preko granice, sa Venerom imamo mogućnost da sagledamo i zakoračimo u potpuno nove horizonte, nove poglede na život, one koje do sada nismo ni razmatrali. Mi ulazimo u sve novo, oslobađajući se starih paradigmi. Kreiranje novih strategija, postavljanje novih namera na kreativan, zabavan i zadovoljavajući način su glavne smernice ovog Punog Meseca u Vagi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj