Svaki horoskopskiznakima posebne karakteristike, vrline, mane, slabosti i sposobnosti. Kada se u ljubavi napravi pravi astro spoj, razlike se poštuju, a zajedničke karakterne crte koriste se za razvoj odnosa.

Ipak, postoje horoskopski znakovi koji imaju izražene suprotnosti i posebne slabosti, pa uprkos ljubavi, otežano grade svoj odnos i suočavaju se sa brojnim izazovima.

Pročitajte još:

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova

Horoskop ljubavi i strasti: saznajte koji horoskopski znak najviše privlačite

Ovan i Vaga

Ova veza je uvek na velikom testu. Kompleksnost Vage i seksualnost Ovna su potpuno različite stvari, ali se međusobno izuzetno privlače. Za ovu vezu postoji pravi rizik da se brzo završi. Uzdržanost i održavanje prihvatljivog načina života nerviraju Ovna koji se teško menja uprkos svim naporima Vage.

Ribe i Device

Suprotnosti se privlače. Ribe ne vole rutinu, ali Devica voli red i kada je sve dobro. Pomažu jedni drugima i pokušavaju da nauče nešto novo: Ribe uče da se organizuju, a Device u ovom odnosu nauče da malo više uživaju u životu. Ipak, ukoliko ne poštuju autentičnost jedno drugog i ne trude se da razumeju partnera, odnos se brzo može okončati.

Blizanci i Strelac

Kada Strelac upozna Blizance, hemija između njih je neverovatna. U ovom odnosu ne postoji samo fizička privlačnost, već i snažna veza na psihološkom i duhovnom nivou. Njihova srca se jednostavno magnetski privlače. Izazovi nastaju kada kod Strelca propradi visok ego i potreba da podstakne Blizance da sve rade po njihovoj volji. Sa druge strane, Strelac je nezadovoljan zbog sklonosti Blizanaca da se takmiče, upoređuju sa drugima i žive tuđe živote. Ukoliko ne prihvate razlike i ne stišaju strasti, odnos će nailaziti na još veće prepreke.

Izvor: Lovesensa