Merkur u Ribama kreira kvadrat sa Marsom. Venera je u Ovnu do Sunca. Neke stvari se gube. Neke reči se lome. Neke priče se zaboravljaju. Ali, pamti se ono nebitno ovih dana. Sve ono što dolije ulje na vatru.

Sve praistorijske emocije vraćaju se u svoje borbe. Polažemo oružje kao jezik. Ponekad nam prekidaju snove. Ustajemo ovih dana u isprekidanim ritmovima. Sukobima. Sa voljom bledom poput krpe. I sa pameti bržom od jezika.

Pročitajte još:

HOROSKOP ZA PLIMU EMOCIJA I LJUBAVNE VIBRACIJE: Evo šta nam donosi romantična Venera u Ovnu (do 12. aprila)

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE VOLE, ALI RETKO OSTAJU ZAJEDNO: Njihova ljubav je puna izazova

Ovih smo dana takav zbir svega i ničega. Zaboravljamo sitnice. Ljude. Događaje. Unervozimo se na bilo koji zvuk koji nije pesma. Dočekujemo sa lošom energijomsvakoga koga ne želimo da vidimo.

Najradije bi da nas svi ostave na miru. Sa knjigom. Filmom. Šljicom kafe. Sa snovima koji to i nisu jer… Poštar je pozvonio na vrata. Poruka je stigla na mobilni. Glas iz druge sobe nas poziva baš kad smo utonuli u svoj mir.

Prekinuti smo na toliko neisprekidanih načina, da nam misline prepuštaju svoje mesto. Žene ovih dana žele sve. Odmah i sad. Iako, pitanje je koliko nas uopšte zna šta tačno želimo. Muškarci pričaju. Najčešće u prazno.


Jer, Merkur u Ribama je tako dobro tlo da se svaka istina izgubi u njemu. Pa da poverujemo u reči. Obećanja. Skidanje zvezda. Onima koji "godinama" nisu ni zamenili sijalicu. Ali, bitno da pale svetla u vašoj glavi. Kao prekidači. I da na tome, samo i ostanu.

Astro Aisha (Sanja Paraminski)