Svaka vrsta numerološkeprognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datumarođenja.

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Pročitajte još:

Datum rođenja otkriva ko je vaš anđeo čuvar: evo ko vas prati na putu ka sreći

Stari kineski kalendar Chu proriče budućnost: proverite šta otkriva vaš datum rođenja

AKO JE VAŠ BIORITAMSKI BROJ

JEDINICA

Mesec je dobar za one koji planiraju odlazak za inostranstvo, započinjanje novih poslova sa strancima, ugovaranje novih projekata. U prvoj polovini meseca verovatno ćete završavati sve ono što je već trebalo da učinite u prethodnom mesecu, a u drugoj polovini ćete verovatno biti spremni da se upustite u neke nove projekte. Veliki entuzijazam će preovladati tokom celog meseca ma čime da se bavite, a najviše uspeha imaće oni koji u radu intenzivno koriste znanje stranih jezika. Ljubavni život može biti izuzetno uspešan i uzbudljiv, naročito ako ste. Bićete veoma aktivni na polju ljubavi i pokazivaće inicijativu ka jednoj Trojki.

DVOJKA

Naporan mesec koji nosi sa sobom velike ambicije, mnogo kontakata sa novim kolegama, mogućnost odlaska na put, novi poslovi, sve će vas to okupirati tako da možete ući u drugu polovinu meseca prilično neraspoloženi jer nećete uspeti ni polovinu planiranog da ispunite. Potrebni su vam saradnici koji u svojoj numerološkoj kombinaciji ili u datumu rođenja imaju Osmicu ili Devetku. Sa njima ćete uspeti da uspešno organizujete rad. U ljubavi ovaj mesec takođe može biti veoma uzbudljiv, ali budite oprezni kada donosite velike odluke.

TROJKA

U ovom periodu bićete veoma angažovani i najverovatnije ćete dobiti nov posao o kome ste samo mogli da sanjate. Ipak, još uvek novac nećete videti, bar ne do druge polovine meseca. Oslonite se u radu na kolege. Verujete u sebe jer povremeno možete imati osećaj da niste dorasli zadatku, a pretpostavljeni će od vas očekivati nemoguće. Ako ste mladi ili tražite posao, prihvatite ponudu za rad u nekom drugom mestu, čak i ako budete morali da često putujete. Bićete zadovoljni honorarom. U ljubavi ste prilično neodlučni i verovatno važne odluke nećete donositi pre kraja meseca.

ČETVORKA

Ovo je pravo vreme za one inače prilično nepoverljive predstavnike ovog broja. Na vama je da prihvatite ponuđen posao, pa tek kada budete zaista maksimalno angažovani da donesete zaključak da li ste se prevarili u proceni ili ne. Izuzetno povoljne šanse mogu se ukazati u radu sa osobama koje rade za velike firme ili za državne ustanove. Marketinški poslovi i rad u medijima može doneti satisfakciju. Ljubavni život će doneti mnogobrojne susrete na javnim mestima, verovatno romansu sa Trojkom ili Devetkom. Ako dobijete poziv za izlazak, tamo vas čeka neko koga odavno želite da upoznate.

PageBreak

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA APRIL 2021. GODINE: Prognoza za posao, ljubav i novac
Foto: Shutterstock mesecna-numerologija-april-2021-godine-posao-ljubav-novac_1411107806

PETICA

Ovo je odličan mesec za one koji su spremni da uđu u nove poslovne aranžmane i za one koji se bave ekonomijom. Mnogi od vas će rešavati pitanje nekretnina, zaostavštine, mnoge nove prilike ukazaće se za zaradu. Poslovne veze sa drugim Peticama mogu se pokazati kao veoma dobre i najverovatnije ćete se dogovoriti u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da vam donese brojna putovanja u inostranstvo. Ljubavni život donosi ozbiljna razmišljanja o braku i oni koji su već u dužoj vezi, najverovatnije će se odlučiti za zajednički život. Mlade slobodne Petice mogu započeti odno sa atraktivnom i uticajnom Devetkom.

ŠESTICA

Ovo je povoljan mesec za one koji nameravaju da se upuste u novi projekat. Možete dobiti ponudu za rad u firmi koja posluje sa strancima ili će vam se ukazati mogućnost da proširite poslovanje i na inostranstvo. Imaćete potrebu za dominacijom, kako na poslu tako i u ljubavi. Sve ono u šta ste ulagali veliki deo svoje energije, naročito na poslovnom planu, vratiće vam se, moguće u vidu usluge na koju niste računali, ali koja će za vas biti veoma značajna. Neko će vam izaći u susret, najverovatnije u vezi sa nečim što bi moglo da vam značajno promeni šanse sa napredovanjem na poslu.

SEDMICA

U ovom periodu bilo bi bolje ako biste se odlučili da smanjite tempo i da se preterano ne opterećujete, posebno ako ste poslovno orijentisani na parne brojeve koji se u velikoj meri oslanjaju na vas. Previše ste energije uložili u jedan, za vas, najznačajniji projekat i koncentrišite se samo na taj posao, sve drugo može da sačeka. Ako vam neko ponudi da pređete na drugo radno mesto, dobro razmislite da li je to ono što želite. Ljubavni problemi će biti lako rešivi jer ćete biti spremni na kompromis. Bar tokom ovog meseca to će biti za vas najmudriji stav koji možete da zauzmete u prilično komplikovanoj ljubavnoje vezi.

OSMICA

U ovom mesecu ćete za mnoge biti previše smeli, direktni, nepredvidivi i verovatno ćete se orijentisati na saradnju sa onima koji kod vas izazivaju divljenje upravo zbog istih osobina. Ne ulazite u rizične situacije, naročito obratite pažnju na one koji imaju dugove ili su imali problema sa zakonom. Ako i sami imate dugove, rešite ih se i prihvatite se honorarnog posla. Ne ulazite u vezu sa nekim ko se trudi da dominira nad vama, čak ni ako se radi o intelektualno izuzetno superiornoj osobi. Tokom druge polovine meseca pruža vam se prilika da uđete u interesantan projekat.

DEVETKA

Ovo je za vas povoljan mesec, naročito kada je u pitanju rešavanje novčanih problema. Uspećete da nađete izvor sredstava za neki obiman projekat, dobićete ponudu da se priključite grupi saradnika koje dobro poznajete, a koji su spremni da rizikuju i ulože svoja sredstva. Bićete deo veoma konstruktivnog tima koji radi na nekom velikom projektu. Mnogi od vas će praviti planove za ono što ih čeka u mesecima koji dolaze i ako nameravate da započnete posao sa strancima, verovatno ćete biti zadovoljni uslovima koje će vam ponuditi. Pred velikim ste iskušenjem da uđete u strastvenu vezu sa nekim ko vam se izuzetno dopada, ali niste sigurni da li bi vaš odnos imao budućnost.

Izvor: Conoplja news