Dnevni horoskop za 9. april 2021. godine!

Ovan

Danas ćete zbog uticaja Meseca u Ribama osećati da nemate pravi cilj i teško donosite odluke. Neko vama blizak može biti vaš lični ili poslovni savetnik. Poslušajte savete.

Pročitajte još:

HOROSKOP - 13. i 14. APRIL DONOSE HAOTIČNU ENERGIJU: Spremite se za sudbonosne udare Sunca i planete Eris

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Kratka astro prognoza za svaki znak Zodijaka

Bik

Očekuje vas dobra energija, posebno na polju finansija. Ljubav vas snažno povezuje sa izuzetno komunikativnom i privlačnom osobom.

Blizanci

Kada zbrojite sve prednosti i nedostatke, biće vam jasno da je mesečeva energija u znaku Riba danas više stresna nego pozitivna. Sada ćete morati da se posvetite poslovima koje ste dugo odlagali.

Rak

Očekuje vas ponavljanje prošlosti, a moguće je da se vrati i stara ljubav. Pažljivo dovršite nešto što ste ostavili nedovršeno i ne opterećujte se previše.

Lav

Ovoga puta ćete, zbog uticaja Meseca u Ribama biti malo rezervisani i zatvoreni. Očekuje vas važan razgovor, a može se pojaviti osoba koja će vas zaintrigirati.

Devica

Još niste spremni da odgovorite osobi koja od vas očekuje konkretne odgovore. Prilike za napredak dolaze. Na polju ljubavi osvajate svojom harizmom.

PageBreak

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. APRIL 2021. GODINE: Lava očekuje važan razgovor, a Bika dobra energija i tajna ljubavi
Foto: Shutterstock dnevni-horoskop-za-9-april-2021-godine-lava-ocekuje-vazan-razgovor-a-bika-dobra-energija-i-tajna-ljubavi_1046132191

Vaga

Moguće je da ćete danas dobiti neke pogrešne informacije što se može negativno odraziti na vaš poslovni život. Uprkos izazovima, budite spremni da radite na svom samopouzdanju.

Škorpija

Mesec u Ribama donosi napetost i lošu komunikaciju. Zanemarite prazne priče, akivirajte se, iskoristite svoju mudrost i iskustvo. Napravite korak ka uspehu.

Strelac

Najbolje ćete se osećati ako danas raščistite neka stara pitanja i dugove. Bićete raspoloženi i za igre reči, samo vam treba neko ko će vas razumeti.

Jarac

Vešto se snalazite u poslovnim komunikacijama i možete ostvariti dobr kontakteza razvoj karijere. Preuzimate odgovornost i spremni ste da se suočite sa svim preprekama.

Vodolija

Danas ne dozvoljavajte bilo kakve nejasnoće u vezi, jer vam Mesec u znaku Riba budi sumnje. Pronaćićete način da se izborite za svoje interese.

Ribe

Budite malo oprezniji sa svojim finansijskim troškovima . Napravite dobar plan budžeta. Mogući su neosnovani troškovi što vas kasnije može dovesti u težu situaciju.

Izvor: Lovesensa