Dnevni horoskop za 10. april 2021. godine!

Ovan

Mesec u Ribama od nas zahteva da slušamo sebe, svoje potrebe, želje i pronađemo način da izrazimo svoju suštinu. Sutra ćete biti motivisani i možete više uraditi za sebe.

Pročitajte još:

LJUBAVNI HOROSKOP - Kvadrat Venere i Plutona promeniće mnoge veze i odnose: Evo kako se menjaju želje srca

HOROSKOP - MESEC U RIBAMA DONOSI NAM ISCELJENJE ENERGIJE: Vreme je da rane na srcu zarastu!

Bik

Obratite pažnju na komunikaciju jer ćete danas biti izuzetno impulsivni. Pojačane emocije mogu vas izbaciti van koloseka, ali birajte reči jer lako možete izovoriti ono što e mislite i povrediti drugu stranu.

Blizanci

Bićete saosećajniji nego inače, puno ćete razmišljati o budućim promenama koje treba da napravite. Mesec u Ribama vas aktivira na polju ljubavi, a mogući su i značajni susreti.

Rak

Bićete zbunjeni, ali na kraju dana vas očekuje rešenje. Vodite se snagom i bistrinom uma. Ovo nije dan za velike odluke, razmislite i sačekajte da sve dođe na svoje mesto.

Lav

Vezani ste za stare navike, ali ćete sada morati da se prilagodite nekim promenama na polju karijere. Odvojite više vremena za opuštanje i napravite balans između poslovnog i privatnog života.

PageBreak

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. APRIL 2021. GODINE: Lava očekuju velike promene, a Blizance susret ljubavi
Foto: Shutterstock dnevni-horoskop-10-april-2021-godine_1667009134_442882594

Devica

Posebno se ističete na poslu, a sada je idealno vreme da ispravite stare greške i rešite nedovršene zadatke. Sa druge strane, u ljubavi odlažete odluke i nekako se nadate da će se stvari odvijati same od sebe.

Vaga

Prijatelji će vam doneti snagu volje i motivaciju jer će vas ohrabriti na svakom koraku. Iskoristite energiju hrabrosti i samopouzdanja i radite ono što ste oduvek želeli. Sada želja za uspehom otpušta strah.

Škorpija

Bićete odlučni na polju karijere, uprkos uticaja Meseca u Ribama koji vas vuče unazad. Postavite čvrste temelje i osluškujte intuciju u svemu što radite. Unutrašnji glas vam može doneti rešenje.

Strelac

Ne dozvolite da vas lunarna energija zarobi u svetu iluzija i snova, već čvrsto stojte na zemlji. Budite odani svojim željama, ali racionalnije tragajte za načinom njihovog ostvarenja.

Jarac

Ponavljanje istih greški ponovo vas vraća na početak puta u karijeri. Mnoge stavri posmatrate samo kroz prizmu vlastitih emocija, a trenutno niste u stanju da vidite širu sliku stavri. Osećaćete se nervozno, ali nemojte biti previše samokritični jer vam to dodatno otežava situaciju.

Vodolija

U vama se mogu probuditi neobične ideje koje vam mogu pomoći da pronađete kreativna rešenja. Sve važne odluke ipak treba da sačekaju povoljnije vreme.

Ribe

Danas vas očekuju iznenadni događaji i promene situacije. Očekuje vas napetost na polju finansija, pa ćete morati da organizujete svoj plan troškova i budžet u celosti.

Izvor: Lovesensa