Dnevni horoskop za 11. april 2021. godine!

Ovan

Danas ćete se, uprkos mesečevoj energiji u Ovnu, osvrnuti i tumačiti šta ste napravili u orehodnim danima. Oslobodite se osećaja krivice, već pokušajte da ispravite greške.

Pročitajte još:

LJUBAVNI HOROSKOP - Kvadrat Venere i Plutona promeniće mnoge veze i odnose: Evo kako se menjaju želje srca

HOROSKOP - MESEC U RIBAMA DONOSI NAM ISCELJENJE ENERGIJE: Vreme je da rane na srcu zarastu!

Bik

Na ovaj dan sa Mesecom u znaku Ovna, biće potrebno malo da se prilagodite, posebno ako ste u dugoj vezi. Pred kraj dana konačno možete otkriti kako se osećate i šta vam najviše znači.

Blizanci

Napokon ćete odahnuti jer ćete dobiti stvarnu i iskrenu podršku. Biće dovoljno vremena za sve što biste želeli da uradite. Na horizontu je i ljubavna energija sa Mesecom u znaku Ovna.

Rak

Želite da iza sebe ostavite nešto što vam nije odgovaralo u vezi i što ste promenili. To neće biti tako jednostavno jer se osoba koju imate na umu nije promenila.

Lav

Danas ne biste trebali imati problema sa koncentracijom i snagom volje, jer vas prati Mesec u Ovnu. Međutim, ako se bavite radnim zadacima, bilo bi preporučljivo da se pozabavite nekom zanimljivom temom.

PageBreak

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL 2021. GODINE: Blizanci dolaze do horizonta ljubavi, a Lav ima snažnu volju na polju karijete
Foto: Shutterstock horoskop-mlad-mesec-u-ovnu-iznenadenja-od-11-aprila_1647044311

Devica

Danas će biti puno prilika da se napredujete bzbog meseca u Ovnu. Hrabro i smelo ćete dostići nove dimenzije. Opušteni ste, ali će se pojaviti i neki izazovi.

Vaga

Razmišljate o taktici, inače je moguće da ćete malo sada zaboraviti na diplomatiju i sve reći spontano i bez dlake na jeziku. Otkriće se mnoge tajne.

Škorpija

Dokazaćete se nečim što možda još ne znate dovoljno, pa ćete i sami biti prijatno iznenađeni. Obavezno pokažite više domišljatosti i smisla za humor, što sa Mesecom u Ovnu neće biti teško.

Strelac

Vaš život se više ne vrti oko istih stvari i ljudi, ali još uvek nemate dovoljno motivacije. Neko će vas iznenaditi u pomalo neočekivanom ili čak dosadnom trenutku.

Jarac

U današnje vreme, sa uticajem Meseca u Ovnu i dalje ćete biti prilično neodlučni, što će mnogi pripisati vašoj izbirljivosti, posebno u ljubavnim odnosima. Uradite onako kako vaše srce želi.

Vodolija

Povoljan dan sa Mesecom u Ovnu, ma koliko u početku bili zbunjeni, pogotovo ako započinjete dan pomalo neobičnim razgovorom ili sastankom na kojem nećete biti sigurni u svoje emocije.

Ribe

Danas će vaš talent za domišljatost doći do izražaja, kada ćete i najneprijatnije reakcije rešiti mesečevom energijom u Ovnu. Bićete neodlučni, ali na kraju sve će biti u redu.

Izvor: Lovesensa