Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI HOROSKOP ZA MLAD MESEC U ZNAKU OVNA: Izgovarajte svoje želje naglas kako bi vas Univarzum čuo - evo šta nas očekuje!

Horoskop - Ovo je sjajna energija za balans duše, ostvarenje snova i lične misije u životu!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prvi Mlad Mesecu novoj astrološkoj godini koja je započela sa prvim danom proleća, u prvom znaku zodijaka, u znaku Ovna najavljuje svakako nešto novo, podmladak, novo rađanje, preporod, početak, nove mogućnosti i prilike. Ispred nas je potpuno novo platno, a na nama je da se razmašemo sa bojama, nijansama, idejama…

Mlad Mesec u Ovnu je tu da nam pomogne da ponovo zapalimo taj božanski plamen u sebi. Sunce i Mesec se pridružuju Merkuru, Veneri i Kironu u već vatrenom, sada skoro energetski usijanom znaku Ovna. Pozvani smo da uradimo, pokrenemo proces isceljenja. Sve što je u našoj moći treba uputiti na uceljenje svega onoga što nas je sputavalo, što nas vuče nazad, što nas drži za tregere. Sve ono što nas koči, stopira. Ovan je znak akcije i energije i u skladu sa tim ovo je vreme za korak dalje, napred.

Pročitajte još:

LJUBAVNI HOROSKOP - Kvadrat Venere i Plutona promeniće mnoge veze i odnose: Evo kako se menjaju želje srca

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Kratka astro prognoza za svaki znak Zodijaka

Ascedent u trenutku Lunacije je na 8° znaka Ribe. Ovde se nalazi i fiksna zvezda Skat. Skat je fiksna zvezda koja pripada kontalaciji Vodolije. Poznato je da planete ili uglovi na određenim fiksnim zvezdama iz konstalacije Vodolije mogu da iniciraju genijalnost. Skat predstavlja upravo izvorište ovakve energije. Tradicionalno ova zvezda ukazuje na dobru sreću, slavu, neku vrstu trajnog zadovoljstva. Naglašena je mogućnost i sposobnost ispunjenja želja.

Skat je nit usko povezana sa vodolijanskim darom, pronalazaštvom, otvara mogućnost da čovek bude trajno zapamćen po svojim otkrićima ili delima. Ukazuje na svojevrsnu svestranost. Od okultnih, tajnih znanja preko sigurnosti u opasnim situacijama, naročito onima koje su povezane sa vodom, do svake vrste neobičnosti i ekscentričnosti. Ukazuje takođe na šansu, otvorenu mogućnost, igru slučaja, podršku Univerzuma da se izuzetno odskoči u bilo kojoj oblasti života, posebnu naglašenost inteligencije, darovitost ili posebnu sreću. Skat donosi energiju koja je daleko ispred vremena, pa otuda i mogućnost da se zaista ostvare potpuno “nemoguće” ideje i snoviiz najrazličitijih oblasti života.

Sunce i Mesec se nalaze na simbolično veoma značajnom stepenu 22° prvog znaka zodijaka 22° tzv. ARHITEKTA MIRA, Graditelj, poznat još kao stepen genijalnosti. Nit koja spaja, koja može da omogući prenos putem fine vibracije svih informacija o sjaju našeg sopstva sada, naših želja, snova i spremnosti sve do Vaseljene, do vibracije u Univerzumu, do naše projekcije u budućem vremenu, do našeg sasvim novog sutra - onako kako mi to želimo... i to nam je Univerzum podario ovim prilikom!

BROJ 22.

Vođstvo dolazi u mnogim oblicima. Ponekad stiže na najmanje očekivane načine, tako da može malo potrajati dok se shvati značenje.

KODOVI ili BROJEVI - NUMEROLOŠKO PISMO jednako je čitljivo kao i svako drugo, nekada čak i lakše od svega.

Najpre ćemo posmatrati Broj 2. Ovo je najženstveniji od svih brojeva, a njegova vibracija odjekuje vibracijom radosti, ravnoteže i mira.

Broj 22 je majstor, graditelj, arhitekta Mira. Astrološki posmatrano ovo bi bio stepen genijalnosti. Briljantnog uma i stepen u simbolici znaka Jarac koji je uvek okrenut uspehu i postignućima. Broj 22. je verovatno najsnažniji i najuspešniji broj koji ćemo dobiti kao znak, jer znači da možemo svladati sve ono na šta se odlučimo. Predstavlja drevnu mudrost, transformaciju, manifestaciju snova, evoluciju, stvaranje, intuiciju, svetlo, univerzalnu ljubav, idealističku budućnost i pretvaranje naše mašte u stvarnost. Čini se kao znak koji nam daje do znanja da smo na pravom putu i da se optimistički krećemo duž njega, jer sve radi u našu korist i s božanskim vremenom kako bismo osigurali uspešan ishod.

Naravno i ovaj broj ima svoju senku koja može predstavljati nervoznu energiju, anksioznost i tvrdoglavost. Treba potražiti način da bismo ublažili sve što uzrokuje da naša energija postane napeta i pod pritiskom. Nama je potrebna energija usredsređena na ostvarenje naših ambicija, snova i ciljeva.

Broj 22 je proširenje broja 11, koji je koren broja 22. U broju 22 nalazi se četiri puta više snage, vibracione energije i odgovornosti nego što je broj 11. Broj 22 predstavlja nastavak i ostvarenje namera koje smo poslali u svemir kada smo prethodno videli ili imali kontakt sa brojem 11.

Kada se pojavi broj 22, to je podsetnik da je od suštinskog značaja izgraditi čvrste temelje za planove koje pravimo. Kada redovno viđamo ovaj broj, pod bilo kojim okolnostima, verovatno ćemo imati veći uvid i viziju u realizaciji planova od ostalih koji rade na istom projektu.

Dakle, MI smo odgovorni da ispunimo sve što je planirano, jer drugi neće imati iste pozitivne izglede i ovako potpunu veru u veliki san.

To je moguće ako se um oslobodi strašnih, sumnjivih, pesimističnih, negativnih, ponavljajućih misli.

Kad ovaj broj vidimo često, to znači da imamo snažan poziv da postignemo svrhu naše duše, aktuelni planovi koji se stvaraju jesu upravo za nešto što će koristiti čovečanstvu ili Majci Zemlji. Razlog za to je taj što broj 22 ima ukupnu svesnu povezanost sa Majkom, Dušom, Planetom.

Vladar Ovna je planeta akcije, Mars i nalazi se u znaku Blizanaca. U vreme Marsovog tranzita kroz znak Blizanaca sve ukazuje da su glavni blokatori i ometači kontinuiranog kretanja zapravo naše misli, naše misli razbacane svuda okolo… pitamo se, da li da ovo ili ipak da ono, možda je ovo ispravno, a možda je ono neispravno, da li, možda, ipak… Energija Ovna zahteva akciju, ona jeste URADI TO SADA, bez previše premišljanja, razgovora, pregovora, jednostavno, sada je vreme za taj korak. Prilike i šanse prolaze pored nas, baš kao i naša dragocena energija koja se traći cupkanjem u mestu ili pak luta kuloarima besmisla, nerviranja, ljutnje, besa, nervoze, živciranja, dok mi pogađamo cenu, pregovaramo, razmišljamo, razmatramo uzduž i popreko.

Čak se može događati da vam iskaču “nove, bolje ideje” taman pre nego što uradite već naumljeno, e to je ta sputavajuća priča, taj deo nas koji misli da treba da bude bolji, da ume bolje i treba više ili lepše da se kaže, uradi, objasni, deo nas koji zapravo odlaže početak. Ovo je momenat kada treba sebe pogurati, prepoznati i pogurati da to uradimo. Treba se podržati u ideji za pisanje knjige, za slikanje umetničkog dela, za početak posla koji želimo da radimo, za početak ostvarenja sopstvenih snova. Koračajmo smelo, korak po korak.

Mars obrazuje fenomenalni trigon sa Jupiterom prvim vladarem ascedenta u trenutku Lunacije. Kako je i sam Jupiter postavljen u 12. Kući otvara se polje čarolije i čudesa, naše želje i snovi mogu da se materijalizuju neverovatnim putevima, načinima i brzinom. Pregovori mogu da urode plodom, nove ideje mogu da se ostvare veoma uspešno.

Jupiter i Mars obrazuju sekstile sa svetlima, a nataj način obrazuju i finu lotos konfiguraciju. Naime konjunkcija svetala na 22° Ovna predstavlja aktivatora ovog velikog trigona između Marsa i Jupitera. Ova konfiguracija najbolje doprinosi prevazilasku karme, dobrom sećanju i mogućnosti da do te mere budemo prisutni na sva tri mesta da se pred nama doslovce otvara mogućnost, dolazimo u priliku da ispunimo neku pređašnju misiju. Ova konfiguracija generalno ukazuje na rešenje karme, rešavanje opozicije odnosa, suprotnosti koje smo dobili od roditelja, od genetike, a slikamo je dalje u odnosu sa partnerom, decom, prijateljima. Na ovaj način, unoseći svest i osećaj o isceljenju mi dobijamo mogućnost da sagledamo dve strane istovremeno, da živimo.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj