Nedeljni ljubavni horoskop od 13. do 20. aprila 2021. godine!

OVAN

Ljubav: Prvog dana ove nedelje se dešava Mlad Mesec u vašem znaku. To je uvek siguran znak da krećete u novi ciklus, novu vezu ili stvarate novi odnos sa nekim do koga vam je stalo. Idealna sedmica za to, početak nove ljubavi. U utorak će vaš vladar napraviti odličan aspekt sa Suncem, koje vas podržava u ljubavniim akcijama, a u nedelju imate podršku i od Jupitera, planete koja donosi sreću i zadovoljstvo u odnosima. Samo napred.

Pročitajte još:

VELIKI HOROSKOP ZA MLAD MESEC U ZNAKU OVNA: Izgovarajte svoje želje naglas kako bi vas Univarzum čuo - evo šta nas očekuje!

LJUBAVNI HOROSKOP - Kvadrat Venere i Plutona promeniće mnoge veze i odnose: Evo kako se menjaju želje srca

BIK

Ljubav: Vaša vladarka znaka, Venera, u sredu menja znak I ulazi upravo u vaš znak, tamo gde se I najbolje oseća. Budi se ljubav I želja za uživanjem I zadvoljstvom. Budi se u vama hedonizam, pa je sigurno da ćete od srede drugačije da gledate na druge ljude, naročito one koji su do sada pokušavali da vam se svide, a vi niste reagovali. Dolazi do promenau vama, pa je moguće da ćete ove nedelje I da uvidite I pozitivne osobine te osobe. Ukoliko ste duže u vezi, bude se leptirići u stomaku prema voljenoj osobi, te kreće period zajedničkog uživanja u odnosu.

BLIZANCI

Ljubav: Ova nedelja je vrlo burna za vas, naročito vikend, kad će se smenjivati dobri i loši aspekti vase planete sa drugim na nebu. Tokom radne sedmice miran period, ali od petka, kad Mesec uđu u vaš znak na nebu, mogući su konflkti sa partnerom, ako ste u vezi, a ako ste slobodni možete se osećati kao da vas niko ne razume, kao da nemate podršku drugih u emotivnom smislu. Ipak, kako zadnji dan ove nedelje bude odmicao, stižu i dva lepa aspekta, koja će vam uneti sigurnost i mir u srce i dušu, pa ćete u sebi prebroditi loše misli i krizu.

RAK

Ljubav: Mlad Mesec od prvog dana ove sedmice, unosi i novine u vaš život. Mesec je vladar vašeg znaka, pa kako će Mesec ovog puta krenuti novi ciklus iz znaka Ovna, Vama će ova nedelje biti bitna da definišete status koji imate u nekoj vezi ili odnosu. Ako ste u dužoj vezi, moguće je da objavite ozbiljniji korak sa partnerom u vezi zajedničkog života. Ukoliko ste u nekoj vezi koja traje neko vreme, onda je vreme da se pojavite kao par i u javnosti objavite da ste u lepom odnosu. Ako ste slobodni, kreće novi ljubavni period za vas, jer je vreme da završite sa starim vezama i krenete u nove pohode.

PageBreak

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 20. APRILA 2021. GODINE: Vaga ulazi u novu fazu romantičnog života, a Bika očekuje veliko uživanje
Foto: Shutterstock nedeljni-ljubavni-horoskop-do-20-aprila-2021-godine_161522204

LAV

Ljubav: Ove sedmice je vaš vladar horoskopa veoma aktiviran. Već prvog dana kad se dešava Mlad Mesec, vama donosi tajne želje i misli oko neke nepoznate ili tajne osobe koja vam se dopada. Kako bude odmicala sedmica, vasa strast i želja će rasti prema toj osobi, a ako ste u vezi onda su ovo lepi i strasni dani za vas sa partnerom. Najteži dan u ljubavnom smislu može biti petak, kad ćete osetiti zamor, da ste pregorili, da se previše dajete a manje dobijate pažnje I ljubavi od druge strane i da želite odmor. Možda je tako najbolje, otiđite negde na par dana da se osamite, pa ako ste slobodni, dobićete tačnu sliku onoga šta želite od narednog partnera, a ako ste u vezi, odmor će prijati vama I vašem partneru da se malo poželite.

DEVICA

Ljubav: Iako ste vi lično napeti i nečim nezadovoljni, odnos sa partnerom je dobar, naročito za vikend, kad planeta vaše kuće partnerstva i vaša lična planeta imaju dobar odnos. Vaše preterane analize, intektualizacija pa i bespotrebna kritika, može da uništi lepu ljubavnu priču i odnos. Ne dozvolite sebi da kritikujete partnera, jer on daje maksimalno sebe u vezi. Ukoliko ste slobodni, polako dobijate obrise u mislima kako bi i na koji način realizovali neki novi ljubavni početak.

VAGA

Ljubav: Ovo je sedmica kada Mlad Mesec pada u vašu kuću partnerstva. Siguran znak da krećete u novu fazu ljubavnog života. Ukoliko ste slobodni, postoji velika verovatnoća da tokom sedmice upoznaze nekog ineteresantnog i da uskoro uđete u vezu. Ukoliko ste u dužoj I ozbiljnoj vezi, moguće je da uvodite novine u vezu, moguće je da se preselite kod njega ili neki takvi događaji se dese. Vaša vladarka znaka, Venera, od srede ulazi u hedonistički znak Bika, pa i vi nećete biti ozbiljni i obazrivi, nego ćete biti mnogo opušteniji u odnosima, pa i razuzdaniji, što nije uopšte loše.

ŠKORPIJA

Ljubav: Ove nedelje vaš vladar horoskopa, Pluton, pravi dosta napetih i negativnih odnosa sa planetom i kućom ljubavi. Kao da ste došli do kraja neke veze, ali nikako da se ona razreši, definiše ili pak završi. Morate nešto menjati u tom odnosu. Ako ste slobodni, postoji pojačano nezadovoljstvo u vama, nerazumevanje drugih ili odnosa sa drugim ljudima. Možda je vreme da odete na odmor, jer na silu ništa ne možete menjati u sebi niti oko sebe.

PageBreak

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 20. APRILA 2021. GODINE: Vaga ulazi u novu fazu romantičnog života, a Bika očekuje veliko uživanje
Foto: Shutterstock magicni-ritual-sa-vodom-energiju-ljubav-zivot-mlad-mesec-u-ovnu_565813426

STRELAC

Ljubav: Vaš vladar znaka, Jupiter, pravi vrlo lepe I skladne odnose sa drugim planetama ove sedmice, naročito za vikend, kad planeta koja je zadužena za vladavinu kućom vašeg partnerstva pravi odličan aspekt sa vama. Možete biti zadovoljni u odnosu, koji cveta. Ukoliko ste slobodni, bićete tokom vikenda u mogućnosti da sa nekim uživate u komunikaciji i razgovoru, kroz koji ćete osetiti blikost sa drugom osobom. Ljubav je na vidiku!

JARAC

Ljubav: Vaš vladar horoskopa, ove sedmice je vrlo miran I stabilan. Vladar vase kuće partnerstva, Mesec, će od prvog radnog dana biti aktiviran, jer ulazi u novi lunarni ciklus, što može da znači da je vaš partner spreman za novine u odnosu ili narendi korak u vašoj vezi. Možda bi trebalo da se malo pokrenete u smislu kupovine nekih zajedničkih stvari, da se aktivirate u planiranju zajedničkog odmora. Ukoliko ste slobodni, vrlo ste mirni, a da kreće novi ljubavni period za vas, naročito od srede, da. Ovo su tek male naznake koje možda i ne primećujete. Budite spremni za velike preokrete u ljubavnom smislu od naredne sedmice.

VODOLIJA

Ljubav: Ove nedelje burne aspekte pravi vladar vase kuće partnerstva. Ukoliko ste u ozbiljnoj I dužoj vezi, moguće je da baš ove sedmice partner iskaže svoje nezadovoljstvo kroz važan razgovor. Nemojte ga izbegavati. Važno je da čujete šta ima da kaže druga strana I da odlučite da li ćete nešto promeniti u svom ponašanju. Ukoliko ste slobodni, za vas vrlo mirna sedmica, ali uvek postoji mogućnost talasanja, naročito ako ste nedavno prekinuli vezu, pa se bivši partner stalno vraća u vaš vidokrug ili misli.

RIBE

Ljubav: Lepe vesti ali I dešavanja tokom vikenda. Nema loših aspekata a kuća ljubavi I partnerstva su ove nedelje dobro psotavljene. Nedelja je dan kad možete da budete intenzivno sa partnerom i da se dogovorite oko mnoih stvari u vezi zajedničkog života i odnosa vrlo brzo i lagano. Ako ste slobodni, vladar vase kuće ljubavi je Mesec, a on upravo prvog dana ove nedelje kreće u novi ciklus, što sigurno govori o nekim novim počecima. Moguće je baš u nedelju da upoznate nekoga, ko će biti važan za vas u narednom periodu.

Izvor: Mogu ja to sama/Astrolog Nataša Panić