Sunce ulazi u znak Bika 21. aprila, a vladavina Bika u 2021. godini priprema nas za velike aspekte i uticaj planeta. Ružičasti Supermesec, otvaranje portala Plejade i priprema za period pomračenja, samo su neka od moćnih planetarnih dešavanja koja nas očekuju do 20. maja.


U poslednjih nekoliko meseci imali smo vatrenu energiju i snažnu motivaciju. Energetski uticaji podsticali su nas da se krećemo napred, da ostavrujemo svoje ciljeve i idemo u korak sa našim snovima.

Vladavina Bika će pomalo usporiti ovu dinamičnu energiju. Imaćemo priliku da dođemo do daha i razmislimo šta je potrebno da otpustimo, kakod a očistimo svoju energiju i shvatimo šta nam je novo potrebno da bismo nastaviti svoj put.

Sunce u Biku na donosi priliku da se opustimo i ugađamo sebi, doživim neke male avanture i pripremmo se za vrtoglave promene koje nas očekuju za vreme pomračenja.

Evo koji su najznačajniji aspekti an nebu tokom vladavine Bika:

20. april - Sunce ulazi u Bika

Iz vatrene energije Ovna prelazimo u prizemnu i stabilniju zemaljsku energiju. Koristite vibracije uzemljenja Bika da biste uspostavili rutinu, dobro osmislili svoje planove, opustili se i pripremili za novi početak.

22. april - Dan Zemlje

Bik ne vlada samo Venerom, već i planetom Zemljom. U astrologiji stalno posmatramo druge planete, a ovaj datum nas podseća na sve moćne i predivne stavri koje nam pruža naša planeta Zemlja. ovo je idealan dan za opuštanje u prirodi.

22. aprila - Venera u konjunkciji sa Uranom

Uran je planeta na koju posebno treba obratiti pažnju tokom vladavine Bikove, jer će u ovom znaku biti sve do 20216. godine.Venera u konjunkciji sa Uranom može da istakne naše veze, aktivira srčanu čakru i podstakne nas da razmišljamo o svom zdravlju i finansijama. Ako želite da osvežite svoj izgled i učinite nešto smelo i drugačije, ovih dana dobijate sjajnu inspiraciju za to.

23. aprila - Merkur u konjunkciji sa Uranom

Ovo je dvostruka doza Uranove energije za samo nekoliko dana. Uran i Merkur mogu naglasiti naše samopouzdanje i potrebu za komunikacijom. Tokom ova dva dana verovatno ćemo osetiti promene i nestalnu energiju pod uticajem Urana. Sve novo što otkrijete u ovim danima, može vam naročito značiti za manifestovanje želja u budućnosti.

26. i 27. april - Supermesec u Škorpiji

Ovo je prvi Super pun mesec u godini i nalazi se u znaku Škorpije. Skrenuće nam pažnju na sve stvari koje smo odlagali i na sve ono na šta bi svemir želeo da se fokusiramo. Može čak otkriti tajne ili skrivene informacije. Očekuje nas snažna potreba čišćenja na energetskom i mentalnom nivou. Sledeći pun mesec koji će se dogoditi nakon ovog biće veliko Pomračenje - jedan od glavnih astroloških događaja u 2021. godini.

PageBreak

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA NAM DO 20. MAJA DONOSI VLADAVINA MOĆNOG BIKA: Čujemo poruke zvezda - očekuje nas nešto veliko, magično i mistično
Foto: Shutterstock horoskop-vladavina-bika-sunce-do-20-maja_1869994807

27. april - Retrogradni Pluton

Već dugo nismo imali retrogradnu planetu, a sada se Pluton krće unazad. Retrogradna Plutona ima suptilnu energiju i nežan uticaj, a najviše će uticati na nas tako što ćemo razmišljati o svojim postupcima iz prošlosti i analizirati šta smo mogli bolje i gde smo pogrešili. Ne dozvolite da vas ova retrogradna energija dugo drži u mestu.

30. april - poravnavanje Sunca sa Uranom

Kako se Sunce i Uran poravnavaju, postoje mogućnosti za buđenje i poboljšanje svesti, ali kako Uran ponekad može da donese divlju energiju, možemo se osećati rasejano ili se teško prilagoditi nekim naglim promenama.

5. maj - energija magičnog niza brojeva 5-5-5

Stižemo do 5. dana u 5. mesecu, a 2021. godina je prema numerolozimatakođe u broju 5! 555 je moćan numerološki kod i anđeoski broj koji predstavljaju kreativnost i pronalaženje vaše radosti, ali je takođe znak da se stvari menjaju i da se pripremate za novo. Koristite energije ovog dana da poboljšate kreativne energije i pripremi za promene koje slede.

11. maj - mlad Mesec u Biku

Mlad Mesec u Biku donosi neke moćne energije i priprema nas za sezonu pomračenja. Energija ovog Meseca donosi nam lepo vreme za povlačenje i brigu o svom unutrašnjem blagostanju.

13. maj - Jupiter ulazi u Ribe

Ovo je glavni događaj tokom vladavine Bika. Jupiter, najveća planeta našeg Sunčevog sistema, oprašta se od Vodolije na samo kratak vremenski period dok ulazi u Ribe. Jupiter u Ribama donosi svežu energiju za rad i može aktivirati i pojačati našu intuiciju i maštu. Poznato je da nam Jupiter u Ribama skreće pažnju na mistično i magično. Ova magična energija trajaće sve do 28. juna.

17. i 22. maj - otvaranje portala Plejade

Plejade su magično sazvežđe od sedam zvezda koje su poštovale mnoge drevne kulture širom sveta. U ovo doba godine, Sunce se poravnava sa Plejadama omogućavajući nam da sa lakoćom primamo i preuzimamo poruke zvezda.

20. maja - Sunce u Blizancima

Sezona Bika se završava kada se Sunce pomeri u vazdušni znak Blizanaca.

Izvor: Lovesensa