Sunce je 20. aprila ušlo u znak Bika, pridružilo se Veneri i Merkuru koji se već kreću tim znakom. Nalazimo se u periodu kada je dobro posvetiti se uzdizanju osećaja, posebno vrednosti, razvijanju svojih znanja, veština, vere u sebe.

Ja hoću.

Ja znam.

Ja mogu.

Sada više cenimo ono što ima vrednost i kvalitet. Ne zamaramo se prolaznim i površnim iskustvima. Stvaramo i ulažemo energiju u ono što prema našem nahođenju ima budućnost.

MAJ DONOSI LJUBAV IZ BAJKE ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Saznajte da li vas očekuje susret sa srodnom dušom!

Sigurnost nam je jako važna, postoji nesklonost naglim promenama, radije čuvamo stečeno.

Razvijajte prilagodljivost. Čuvajte se tvrdoglavosti.

Možemo proći kroz važne odluke koje će biti vezane uz finansijskopodručje života. Kupujemo, prodajemo, investiramo. Mnoge očekuju važni razgovori vezani uz imovinu, vlasništvo, novac i zaradu.

HOROSKOP - OVA 3 ZNAKA OČEKUJE NAJBOLJE ZA VREME RUŽIČASTOG PUNOG MESECA: Čarolija koja donosi ljubav, radost i novi život (od 26. aprila)

U prilici smo i preispitati svoj odnos prema novcu, kako ga vrednujemo, kako trošimo, štedimo li previše ili premalo? Jesmo li u grču oko novca? Bojimo se za svoju egzistenciju? Razvijanjem vere u sebe i osveštavanjem unutrašnjeg kapitala postaje nam jasno da se nemamo čega bojati, a najmanje nemaštine.

Boravite više vremena u prirodi. Opustite se u svom vrtu ili posvećivanjem gajenju biljaka.

HOROSKOP - ENERGIJA BIKA POMAŽE DA OSTVARIMO SVE ŠTO SMO ZAMISLILI: 10 dobrih stvari koje će nam se dogoditi do 20. maja

Bavite se svojim telom, priuštite sebi masažu.

Više uživajte u hrani, ali morate paziti da ne preterate i da hrana ne bude uteha.

Više pažnje posvetite vratu, vratnom delu kičme, štitnoj žlezdi.

Astrolog: Julijana Oremović