Sunce u Biku označava zvanično vladavinu moćnog zemljanog znaka Bika od 19. aprila!

Bik je hedonista, zna kako da uživa bolje od bilo kog znaka, pa će i vama pomoći da se opustite i uživate u najlepšim čarima života.

HOROSKOP - Sunce je u Biku, nemamo čega da se bojimo: Sve što hoćete, SADA to i možete postići (do 20. maja)

Slušajte muziku, plešite, družite se, idite na kratko putovanje, uplatite masažu, kupite sebi cveće... Ovo je period kada maksimalno treba sebi da udovoljite i napunite baterije za nove ivotne poduhvate.

Evo koja 3 znaka očekuje sreća i ljubav u sezoni vladavine Bika - od 19. aprila do 20. maja:

Bik

Dragi Bikovi, srećan rođendan! Sunce u vašem znaku donosi vam priliku da volite i ispunite želje svog srca. Merkur je u spoju sa Suncem, što vam daruje energiju da se posvetite svojim željama, naročito ljubavnim. Merkur i Venera 3. i 4. maja ulaze u Blizance i pomažu vam da rešite neke stare nevolje, ali i šarmirate osobu koja vam se dopada. Preporodićete se i pronaći izvor sveže energije 11. maja tokom mladog Meseca.

MAJ DONOSI LJUBAV IZ BAJKE ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Saznajte da li vas očekuje susret sa srodnom dušom!

Devica

Očekuju vas povoljne promene na poslu koje će vas podstaći i da razmislite ukojem pravcu će vaša karijera nastaviti da se kreće. Pre nego što donesete velike odluke, razgovarajte sa ljudima kojima verujete i razmislite da li su one u skladu sa vašim ciljevima. Mars u Raku 23. aprila i pun Mesec 26. aprila pomaže vam da napravite prave poteze. Sredinom maja očekuju vas dobre vesti kada Jupiter tranzitira u Ribe. Očekuje vas napredak!

Strelac

Leptirići u stomaku tokom većeg dela maja - dragi Strelčevi, bićete zaljubljeni. Uprkos vašem avanturističkom duhu, pomalo ćete se plašiti da uđete u novu vezu. Ali, mlad Mesec u Biku pomaže da se oslobodite ovih blokada i započnete novi ciklus ljubavi. Otpustite stara uverenja, loše obrasce odnosa iz prošlosti i krenite u divnu romantičnu avanturu.

Izvor: Lovesensa