Dnevni horoskop za 26. april 2021. godine!

Ovan

Danas ćete, uprkos uticaju Meseca u Vagi, započeti dan vrlo strastveno, ali ova sjajna energija neće dugo potrajati. Razvijajte saosećanje prema drugima kako biste živeli u harmoniji.

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJU ČAROBNE PROMENE DO 9. OKTOBRA 2021. GODINE: Retrogradni Pluton im donosi neššto divno

Bik

Iako ćete imati mnogo prilika da se dokažete, radije ćete se zatvoriti danas i povući u sebe. Počećete dublje da razmišljate. Mesec u Vagi pobudiće interesovanje za zdrav život.

Blizanci

Danas će se na polju ljubavi dogoditi nešto lepo i novo. Vaša energija biće preporođena, a ljubav vam donosi nove šanse za razvoj.

Rak

U ljubavi vam još uvek nije ništa jasno, ovog puta bar nećete gubiti vreme razmišljajući. Uviđate da je vreme za promenu i da vam ovaj odnos ne donosi ono što zaslužujete.

Lav

Mesec u Vagu danas vam donosi tvrdoglavost i ljubomoru. Biće vam najgore kada stvari ne budu išle onako kako želite i mislite da je ispravno. Nemojte previše da se opterećujete stavrima koje nisu još sigurne i završene.

Devica

Planetarne energije probudiće u vama osećaj radoznalosti. Odgovorno ćete krenuti svojim putem i dokazati za šta ste zaista sposobni. Kreativni ste i vrlo ambiciozni.

Vaga

Mesečeva energija u vašem znaku daće vam veliku nadu. Očekuju vas nemiri u ljubavi, ali do kraja dana sve će biti rešeno. Vrlo ste romantični.

Škorpija

Očekuje vas miran dan kada ćete svoje dragoceno vreme moći da posvetite prvenstveno privatnim stvarima. Moraćete da donesete neke važne odluke, posebno u oblasti partnerstva. Dobro razmislite pre nego što napravite veliki korak.

Strelac

Bićete raspoloženi za promene i flertovanje.Ako otvorite srce i zabavite se, moguća je i nova ljubav. Period druženja, sreće i jubavnih varnica.

Jarac

Uprkos Mesecu u Vagi, očekuje vas avanturistički duh i želećete da otkrijete nove, nepoznate puteve. U ljubavi vas očekuje promena koju ćete sami pokrenuti.

HOROSKOP - U nama su velike borbe ljubavi i želja: Evo šta nam u narednim danima donosi konjukcija Urana i Venere

Vodolija

Mesečeva energija u Vagi donosi veliki napredak u razmišljanju. Stvari koje su do sada bile nejasne polako počinju da dobijaju svoje pravo svetlo. Imaćete bolju viziju budućnosti.

Ribe

Kada je Mesec u Vagi, potpuno neočekivano ćete otkriti svoju ljubavnu čežnju. Obojižete stavrnost divnim emocijama. Zvezde vam donose divne susrete i bliskost sa partnerom.

Izvor: Lovesensa