Ovan

Sve što vam se događa počinjete da psmatrate iz zabavnog i optimističnog ugla. Mesec u Strelcu vam daje pozitvno raspoloženje, ali pazite da previše ne zalutate u snovima. Tražite pomoć i savet od bliskih ljudi kada vam je potrebno.

ŠTA VAM OTKRIVA MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA MAJ 2021. GODINE: Prognoza za ljubav, posao i srećuBik

Nećete imati većih problema sa energijom i blagostanjem, ali izbegavajte stresne situacije. Danas sačuvajte sebe od napetosti i pronađite način da se opustite. Neke stvari je dobro odložiti za sutra.

Blizanci

Mesec u Škorpiji donosi izazove u ljubavi, posebno ako ste u dugoj vezi. Usamljeni Blizanci će uživati u samoći i posvetiti se svom razvoju. Sjajan dan za nove projekte.

Rak

U ljubavi vas očekuje poštovanje, mir i lepe emocije. Napokon ćete se osloboditi nedostatka samopouzdanja. Sada imate velike mogućnosti an romantičnom planu, ali pronađite sklad između srca i uma.

Lav

Prvo ćete biti iznenađeni jer ne možete nešto da uradite onako kako ste zacrtali, ali krajnji rezultat će definitivno biti povoljan: Na kraju dana vas očekuje umor. Opustite se u mirisnoj kupki.

Devica

Budite oprezni na polju finansija i pokušajte da uštedite. Mesec u Strelcu vam donosi nepredvidive okolnosti. Imajte strpljenja.

Vaga

Veče vam donosi vaše carstvo ljubavi i sreću pod lunarnom energijom. Visoki ciljevi i motivacija doneće efikasnost i obezbediće odlične rezultate. Verujte više u sebe.

Škorpija

U drugoj polovini dana, sa Mesecom koji prelazi u Strelca, prelazite u bolji period. Sve će ići dobro i osetićete iskrenu harmoniju između srca i uma. Na ljubavnom planu pronalazite rešenje za stare izazove. Prošlost se ponavlja.

Strelac

Trudite se da održite dobre odnose sa svima oko vas. Prati vas želja za napredovanjem, ali budite strpljivi jer sada nije sve izvodljivo. Pomoć prijatelja bi vam olakšala mnoge stvari.

MESEČNI HOROSKOP - Spremite se za pomračenje Meseca: Evo kako će u MAJU kosmos uticati na našu sudbinuJarac

Pojaviće se neki sitni problemi, ali uz pravu podršku uspećete sve da rešite. Ne brinite šta će se dogoditi u budućnosti, već sada radite za svoje bolje sutra.

Vodolija

Ne pridajte značaj nebitnim događajima koji su van vaše kontrole. MOguće je da vas očekuje flert sa nepoznatom osobom. Nova ljubav vam poboljšava raspoloženje.

Ribe

Kada Mesec pređe iz Škorpije u Strelca, bićete prilično rastreseni i nećete znati kako da uradite planirano, posebno u poslu. U ljubavi vas očekuju dileme. Sačekajte da bura prođe, pa razmislite hladnom glavom.

Izvor: Lovesensa