Od svih lunarnih faza, najveći energetski uticaj na nas ima punMesec. Prema astrologiji, on može da utiče na naša osećanja, kako delujemo i kako spavamo.

Kada nas očekuje sledeći pun Mesec?

U maju, 26. dana u mesecu, očekuje nas pun Mesec u znaku Strelca, sibola avanture i istine. Njegova energija podstiče nas da proširimo vidike i posmatramo život iz šire perspektive.

ZVEZDE 1 HOROSKOPSKOM U ZNAKU U MAJU DONOSE POSEBNO IZNENAĐENJE: Očekuje ih sreća i najlepše promene

Još jedna stvar po kojoj će ovaj pun Mesec biti poseban jeste POMRAČENJE - ovo će svim horoksopski znacima doneti pravi uragan emocija.

Očekuje nas totalno pomračenje Meseca, a ova pojava se još naziva i Krvavi Mesec jer Mesec tokom pomračenja dobija primesu crvene boje.

Tokom Pomračenja suočavamo se sa svojim strahovima, sumnjama i teskobama. Istražujemo svoju dušu, a kada jednom otpustimo ono što nas blokira, pronalazimo moć i svoju istinu.

Ovo je period transformacije i ekspanzije u isceljivanju emocionalnihnesigurnosti i povreda. Pomračenje možemo nazvati i "čistačem" naše energije - ono nas poziva na aktivnost, da ustanemo, da se menjamo na bolje.

HOROSKOP - 3. MAJ ĆE BITI TEŽAK DAN: Očekuje nas dupli kvadrat, a evo kako će se odraziti na naše želje

Iako je pozitivna transformacija dobar segment Pomračenja Krvavog Meseca, tenzije će biti pojačane, emocije pomešane, a osećaćemo se i pomalo zbunjeno i nesigurno.

U sebi imate tu hrabrost koja će vam pomoći da prihvatite promene i zakoračite u neizvesno.

Mesec je u znaku Strelca tokom pomračenja, a najbolje što možemo učiniti jeste da prihvatimo Strelčevuslobodoumnuenergiju dok nas talasi života nose ka novim horizontima.

Promene su teške, ali na tim horizontima se možda krije i prava naša misija, put ka boljoj verziji svog bića.

Izvor: Lovesensa