Mlad Mesec u Biku očekuje nas 11. maja i započinje sezonu pomračenja. Iako ovaj mlad Mesec nije pomračenje, on otvara lunarni ciklus i vodi nas direktno do pomračenja punog Meseca 26. maja.

Mlad Mesec predstavlja novi početak, sjajnu energiju, ali od nas zahteva i da se povučemo i malo razmislimo koji su sledeći koraci koje treba da napravite.

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NAJVEĆI USPEH U MAJU 2021. GODINE: Prati ih sreća na svim poljima

Počećete više da brinete o sebi, svojim potrebama i ambicijama, ali nećete biti skloni kontroli energije, već ććete joj dopustite da teče i otvori vam nove horizonte života.

Mlad Mesec nas priprema za pomračenje, spušta nas na zemlju, donosi vladavinu uma i čini da budemo spremni za sve što ans do kraja Meseca zatekne.

Lilit, crni Mesec biće posebno aktivan tokom ovog mladog Meseca u Biku i donosi nam samopouzdanje, moćnu žensku energiju i moć da iskoristimo sav potencijal našeg bića.

Predstavlja proces transformacijeka boljem, ali ovaj proces biće i pun izazova. MOžemo ga prikazati kao šetnjukroz mračni tunel, strah, neizvesnost ali i andu, jer znamo da ćemo na kraju pronaći svetlost.

Kao leptir koji se nalazi us vojoj čauri i ne vidi lepotu cveta, u jednom trenutku ćemo raširiti krila i dosegnuti visine.

HOROSKOP - Zanimljivi susreti, zavođenje i napredovanje: Evo kakvu magiju donosi Merkur u Blizancima do 11. juna

Dopustite sebi da se tokom ove transformacije povučete, osamite i zaronite u svoju dušu. Povežite se sa intuicijom, slušajte šta vam poručuje i dobićete veća saznanja za novo putovanje.

Pošto je mlad Mesec u znaku BIka, važno je da u ovom periodu obratimo pažnju i na Veneru, vladarku ovog znaka. Onanam daruje žensku energiju, punu intucije, borbenosti, kreativnosti, lepote i inteligencije.

Dozvolite svom unutrašnjemkompasu da vas vodi, umesto da se uhvatite u zamku ega.

Mlad Mesec je prilika da napunimo svoje baterije, pronađemo kreativnarešenja, evaluiramo i oslušnemo poruke svog srca.

Pozdravite energiju ovog mladog Meseca i iskoristite je kako biste poboljšali svoj životnipravac.

Izvor: Lovesensa