Dnevni horoskop za 6. maj 2021. godine!

Ovan

Energije Meseca u Ribama donosi nemirnu atmosferu i burne reakcije. Očekuje vas napetost u odnosima sa bliskim ljudima. Veče će vam doneti olakšanje.

Bik

Pokušajte da budete malo pribraniji, jer su danas moguće i velike greške. Veče donosi romantičan gest. Ljubavna atmosfera je fantastična, pa će vam odnos sa partnerom biti pun strasti.

HOROSKOP - Nakon 11 godina Jupiter ulazi u Ribe: Prošlost se vraća, ali nam život donosi čarobne darove (od 13. maja do 28. jula)

Blizanci

Potrebna vam je akcija i promene, zato izašite iz zone komfora i napravite korak više. Nedostatak vremena nije izgovor. Vreme je da uradite nešto divno i veliko za sebe. Mesec u Ribama daje vam unutrašnju snagu koju vešto koristite.

Rak

Uz sa šarm koji posedujete, moći ćete da osvojite nekoga koga gledate sa divljenjem. Rađa se nova ljubav. Imaćete sjajno samopouzdanje koje vam pomaže da zasijate na polju karijere.

Lav

Danas ćete moći da nadoknadite sve što ste propustili. Na poslu ćete završiti sve obaveze koje su se nakupile. Ukoliko budete vredni, uspećete da steknete prednost.

Devica

Bavite se problemima koji ne utiču previše na vašu budućnost. U ljubavi budite hrabri kako biste rešili prepreke. Mesec u Ribama donosi vam teške teme, ali zapamtite, ne možete sve kontrolisati.