OVAN

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv period u ljubavi. Družićete se i upoznavati nove osobe, ali pazite - neki izbori mogu biti pogrešni.

KARIJERA: Iako vaše zasluge još uvek nisu u potpunosti izašle na videlo, ne odustajte od svojih snova. Nastavite da gradite budućnost. Budite strpljivi i sve će doći na svoje.

ZDRAVLJE: Manje brinite.

MESEČNI KINESKI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Evo koga očekuje ljubav, a kome zvezde donose novac i blagostanje ovog meseca

BIK

LJUBAV: U ljubavnoj vezi očekuje vas tolerancija, kao i rešavanje nekih starih nesporazuma. Budite hrabri i iskreni da kažete sve što mislite da je vredno menjati. Partner će poštovati takav stav.

KARIJERA: Očekuju vas povišeni troškovi. U karijeri ne možete baš da se lepo organizujete i uradite sve što ste osmislili.

ZDRAVLJE: Budite umereni u svemu.

BLIZANCI

LJUBAV: Imate velika očekivanja od partnera, ali zapitajte se da li dovoljno uzvraćate ljubavi. Tokom ove nedelje mnoge tajne i nezadovoljstva izlaze na videlo. Neophodna je promena.

KARIJERA: Očekuje vas dosta borbe za svoje ciljeve, ali iz pooć vašeg znanja, pobeda je zaista moguća. Foksuirajte se na stečeno iskustvo. Studente očekuje bolji period.

ZDRAVLJE: Pazite koje granice prelazite.

RAK

LJUBAV: Ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Usamljene Rakove očekuju nove simpatije na poslu, a možda i početak veze. One u vezama prati mir i sklad.

KARIJERA: Period novih učenja, otkrivanja novih spoznaja. Učenici i studenti biće uspješni. Imate sjajne ideje, aktivirajte se i realizujte sve što je trenutno moguće.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konflikte.