Prema astrolozima neki horoskopski znakovi imaju posebno sreće.

Da li je vaš znak na listi:

Škorpija

Škorpije imaju neverovatan dar intuicije. Upravo ta skrivena psihička sposobnosti objašnjavaju njihovu sreću. Ovaj prirodni talenat omogućava onima koji su rođeni pod znakom Škorpije da donesu ispravne odluke kada drugi čak ni ne razumeju šta se dešava. Škorpija tačno zna da odredi koji koraci će joj doneti uspeh.

Strelac

Predstavnici ovog horoskopskog znaka najoptimističniji su i uvek su pozitivni. U sebi uvek nose dobru energiju i dozu optimizma, a njihova pozitivna percepcija pomaže im da uvek pronađu svetlost. Njihova vera u dobro privlači sreću poput magneta. Uvek pozitivno razmišljaju.

Astrološka komedija: kako znakovi zodijaka počinju dan (JUTARNJI HOROSKOP)

Ribe

Ribe su još jedan znak sa neverovatno razvijenom intuicijom. Ova urođena sposobnost omogućava im da uvek naprave pravi izbor bez imalo oklevanja. Ribe u životu gotovo nikada ne traže pomoć i podršku, neprestano se žrtvuju zarad drugih, ali sudbina se razvija na tako neverovatan način da ih uvek okružuju povoljne okolnosti. Izgleda da im se sreća smeši u svakoj situaciji. Čak i kada stvari idu vrlo loše, na kraju se Ribe vraća na pravi put.

Ovan

Ne postoji nijedan horoskopski znak koji toliko rizikuje u životu kao Ovan. Ipak, predstavnike ovog znaka uvek očekuje srećan kraj, jer lako izlaze iz zone komfora i spremni su da se bore za svoje snove. Ovan je neustrašiv i vrlo samopouzdan. Bez ovoga rizik bi bio nemoguć. Ali to nije ključ. Na kraju, na svetu ima mnogo samopouzdanih ljudi, ali i dalje se dešavaju loše stvari. Objašnjenje ove čarolije postoji samo jedno: Ovan je rođen pod srećnom zvezdom!

Da li smo jedno za drugo: astrologija otkriva koji horoskopski ljubavni parovi moraju proći kroz iskušenje

Izvor: Lovesensa